Élet-Stílus

Szétverte barátját egy floridai nő, mert félbeszakította a szexet a vacsora miatt

Az 51 éves nő annyira dühös lett, hogy még a tévét is földhöz vágta idegességében.

A floridai hatóságok letartóztattak egy 51 éves nőt, aki tört-zúzott és megverte barátját, mert a férfi félbeszakította szeretkezésüket, hogy ránézzen a készülő vacsorára – jelentette a WTF Florida. Teresa Warrent egy bevásárlóközpontban vették őrizetbe, ahova a barátjával történt eset után ment – a férfi autójával, amit elkötött.

A Lake megyei seriff hivatal közlése szerint vasárnap este kaptak bejelentést a családon belüli erőszakról. A plázában elfogott nő a rendőröknek azt mondta, a férfi volt az agresszor. Állítása szerint „ittak és jól érezték magukat”, amikor barátja teljesen váratlanul ököllel arcon ütötte. Ettől elájult, majd amikor magához tért, a plázába hajtott a férfi autójával.

A rendőrök kihallgatták a férfit is, aki teljesen más történetet adott elő. A férfi megerősítette, hogy ittak, főzőcskéztek, Nascar futamot néztek és jól elvoltak. Majd elkezdtek szexelni, de közben a férfinek eszébe jutott a készülő vacsora, és aggódni kezdett, hogy odaég. Ezért gyorsan kiszaladt a konyhába, hogy ránézzen az ételre.

Warrent azonban ezt nagyon rosszul viselte. A férfi elmondása szerint a nő dühében földhöz vágta a televíziót, majd ököllel ütlegelni kezdte a barátját, ahol csak érte. A férfinak végül nagy nehezen sikerült kilökdösnie a nőt a bejárati ajtón, és elküldte.

A nő azonban eleinte nem volt hajlandó távozni, és megpróbált erőszakkal visszajutni az házba, de a férfi ebben megakadályozta. A nő arcán ekkor keletkeztek az ott látható sérülések. Ekkor lopta ela  férfi autóját, amivel elhajtott a bevásárlóközpontba, ahol végül a rendőrök megtalálták.

A rendőrség végül megállapította, hogy a nő volt a támadó, és testi sértés vádjával letartóztatták, és a Lake megyei fogdába zárták.

A kiemelt fényképen Teresa Warren. Fotó: Lake County Jail

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik