Élet-Stílus

Napokig furikázott a lökhárítójába szorult kutya tetemével egy orosz politikus

Egy szemtanú szerint, amikor meglátta még élt az a kutya, amelyiknek a teste beszorult egy autó lökhárítójában, miután elgázolták, az Oroszország délkeleti csücskében, a Fekete-tenger partján fekvő Taganrogban – írja a Daily Mail.

Victoria Taraneko videót és fotókat is készített a horrorisztikus látványról, amiket a közösségi médiában osztott meg. Azt írta, az autó kegyetlen sofőrje egy percig sem törődött a szerencsétlen állattal, nyugodtan furikázott a városban. Több szemtanú is megerősítette a történetet, akik látták a városban az autót. A hozzászólásokból kiderült, a sofőr több napon át vezette így a kocsiját. Taranenko ennek hatására belátta, hogy a kutya mégsem élhetett már akkor, amikor a fotókat és a videót készítette.

A nő feljelentést tett, a rendőrségen. A rendszám alapján hamar kiderült, hogy az autó tulajdonosa Dr Valerij Piskovecs orvos, a kormányzó Egységes Oroszország párt helyi politikusa. A rendőrség közleménye szerint, a nyomozás még folyik az ügyben.

Piskovecs nem nyilatkozik az ügyben, azt mondja rendőrséggel és az ügyészséggel tárgyal, arról pedig fogalma sincs, hogyan, és mikor szorult a kutya a kocsija lökhárítójába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik