Élet-Stílus

Kisebb sérülésekkel megúszta egy 4 éves fiú, hogy anyja kidobta a 4. emeletről

A kínai nő a volt férjével veszekedett, amikor kihajította a gyereket az ablakon. Óriási szerencséje volt, hogy túlélte a zuhanást.

A kínai hatóságok őrizetbe vettek egy nőt, miután kidobta négyéves kisfiát egy negyedik emeleti ablakból – jelentette a helyi sajtó. A kisfiúnak hatalmas szerencséje volt, hogy élve megúszta az esetet. A gyerek zuhanását ugyanis lelassították az ablak alatt futó elektromos kábelek, a földet éréskor pedig hungarocell dobozokra esett.

Az eset szombaton történt, Hunan tartomány egyik városában. A beszámolók szerint a nő a gyerek kidobása előtt a volt férjével veszekedett, akitől egy nappal korábban vált el.

A bíróság a pár hatéves fiát a nőnek ítélte, a kisebbiket viszont a férjnek. A férfi a helyi sajtónak elmondta: a nő kérésére megengedte, hogy a pénteket a négyéves fiúval töltse, de amikor másnap ment érte, összevesztek rajta.

A telefonon keresztül zajló vita akkor ért véget, amikor a liftbe beszállva megszakadt a vonal a térerő hiánya miatt. Amikor pedig felért a lakásba, a kisfiú már nem volt ott.

Egy szemtanú elmondása szerint a gyereket nagyjából 15 méteres magasságból hajította ki anyja. A gyereket – akinek a feje a kínai közösségi oldalakon terjedő fényképek tanúsága szerint erősen vérzett – azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok ellátták sérüléseit, és megállapították, hogy nem szenvedett életveszélyes sérüléseket.

A nőt a rendőrök őrizetbe vették, és nyomozást indítottak az esettel kapcsolatban.

(Kiemelt  fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik