Élet-Stílus

Őssejt-injekciókkal próbálta megnöveszteni a péniszét egy férfi

Ben Greenfield, amerikai fitneszsztár, életmód-tanácsadó, a test, a fiatalság megszállottja. Néhány éve „biohekker”-nek tartja magát, aki a tudomány legújabb vívmányainak segítségével próbálja tökéletesíteni testét.

Ideértve a péniszét is.

A több tanácsadó könyvet is jegyző Greenfield újabban őssejt-terápiával kísérletezik. Azt mondja, annak köszönhetően, hogy a zsírsejtjeiből kinyert, saját őssejtjeit injekciózza magába, a teste biológiai kora huszonöt év körül lesz, amikor majd hamarosan betölti a negyvenet – írja a Gizmodo.

Greenfield pontosan tudja, hogy kísérleti nyúlként él. Bár az őssejtektől a tudósok is csodákat várnak, a kezelések egyelőre csak elméletben működnek, a hatékonyságukról, a veszélyeikről, esetleges mellékhatásaikról még nem készültek sok résztvevős kísérleteken alapuló tanulmányok. Ben Greenfield azonban azt mondja, a hivatalos út túl hosszú, a várható eredmények pedig óriásiak, ezért ő inkább vállalja a kockázatot.

Greenfield legújabb meghökkentő húzása az volt, hogy a péniszébe injekcióztatott a saját őssejtjeiből a floridai U.S. Stem Cell nevű klinikán. Az intézmény azzal került nemrégiben a címlapokra, hogy három páciensük vakult meg egy kísérleti stádiumban lévő kezelés során. Greenfield azért gondolta, hogy jó ötlet hozzájuk fordulni pénisznagyobbító beavatkozásáért, mert a klinikán korábban kísérleteztek már merevedési zavarral küzdő férfiak őssejtterápiájával.

A kísérletben tizenhét férfi vett részt, mindannyian prosztatarák miatt váltak képtelenné az erekcióra. A kezelés hatására nyolcan lettek képesek erekcióra, és kezdtek el újra szexuális életet élni, mellékhatásokat azonban egyikük sem tapasztalt. Ben Greenfield úgy gondolta, ha ő az egészséges péniszébe adat be a saját őssejtjeiből, akkor a testrésze nagyobb lesz.

A férfi azt mondja a kezelés teljes siker, bár arról csak szűkszavúan vall, hogy mennyire.

„Nem vettem elő a vonalzót, de láthatóan nagyobb lett. A feleségem is elmondhatja, hogy érzi a különbséget.”

Greenfield azt mondja, emellett sokkal intenzívebben éli át a szexet és az orgazmust, bár elismeri, hogy ezt placebohatás is okozhatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik