Élet-Stílus

„Szexi” fotókkal vidította fel beteg feleségét a világ legjobb férje

Sok férfinek vannak komoly gondjai a Valentin-nappal. Megvenni a legmegfelelőbb ajándékot, kitalálni a tökéletesen romantikus programot, nem kis kreativitást igénylő feladat. Tyler Arnet azonban nincs híján ennek a tulajdonságnak, és a humorérzéknek sem.

Amikor a Portland egyik külvárosában élő, 28 éves férfi meglátta egy helyi fotós hirdetését, habozás nélkül megrendelte a szolgáltatást. Bár a fényképész, Jill Steenson nem éppen nagydarab, szakállas férfiakra gondolt, amikor a reklámjában azt írta: „készíttessen szexi fotósorozatot magáról a párjának Valentin-napra”, örömmel állt a megbízás elébe.

Fotó: Facebook

Tyler, és a felesége, Stephanie három gyereket neveltek. A nő katona, afganisztáni veterán, ezért Tyler vállalta magára a gyereknevelést és a háztartást. Az asszony tavaly novemberben ment el egy szemészhez, mert nem látott rendesen a jobb szemével. Kiderült, hogy a rák egy igen ritka típusában, okuláris melanómában szenved, vagyis rosszindulatú daganat van a szemgolyóján.

„Ki kellett találnom valamit, amivel segíthetek neki, amitől igazán jó érezheti magát. Nagyon stresszes volt az utóbbi időben, és tudtam, hogy ezeket a képeket nagyon viccesnek találja majd.”

Fotó: Facebook

Tyler február 9-én mutatta meg a képeket a feleségének, egy órával az előtt, hogy Stephaniet betolták a műtőbe. A nő nem bírta abbahagyni a nevetést.

Stephanie később megkérdezte a férjét, hogy mit szólna hozzá, ha megosztana néhány fotót a Facebookon, Tyler pedig beleegyezett. Mindketten nagyon meglepődtek, amikor az első tíz percben százan osztották meg a képeket, majd a következő néhány napban még több, mint 66 ezren.

Fotó: Facebook

Stephanie azt mondja, nem csak a férje odaadása segít neki a betegségével vívott harcban, de az is, hogy azóta rengeteg üzentet kapnak olyanoktól, akik szintén a rákkal küzdenek. Egy nő például megköszönte nekik, hogy a negyedik stádiumban lévő férje, hosszú idő után, először nevetett.

(via New York Post)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik