Élet-Stílus

A dzsungelbe költözött, szinte állandóan meztelen és dollárok ezreit spórolja meg a banánlány

Freelee, a „banánlány”egy népszerű vegán vlogger a YouTube-on, Ausztráliából származik, de elköltözött egy dél-amerikai dzsungelbe a barátjával, feladva ezzel az addigi teljes életét. Most gyümölcsöket termeszt, szőnyegeket sző. De minden más is megváltozott: nem használ már kozmetikumokat, se sminket, se sampont, se borotvát, amivel elmondása szerint kevesebb mint egy év alatt négyezer dollárt, azaz egymillió forintot spórolt meg.

Nemrégiben egy olyan videót töltött fel a csatornájára, amelyben bemutatja egy napját. Biciklizéssel kezd, majd lezuhanyozik, a zuhanyrózsa is egy fához van kötve. Aztán reggelizik a saját maga által termesztett dzsekkfrútból, később dolgozik, a növényeit gondozza, kicsit fürdőzik a közeli patakban, papayát és banánt és édes leveleket ebédel, amit szintén maguk termesztenek.

Azt írta Instagram-oldalára, hogy a mostani életével felszabadította magát a „rabszolgasorsból”. 11 éve nevezte át magát Freelee-nek azóta lassan minden kötöttségét maga mögött hagyta. Utálta, hogy másoknak kell megfelelnie, rettegett az előtte álló naptól és – ami szerinte a legrosszabb – unatkozott.

Napjaim nagy részét meztelenül töltöm, felszabadulva a korlátozó ruháktól. Organikus gyümölcsöket és zöldségeket lakmározom, amiket én takarítok be a földről. A monszunesővel zuhanyozom és a közeli tiszta patakokból iszom a vizet. Otthagytam egy egészségtelen kapcsolatot és békét találtam.

Már nem borotválja a szőrét, nem festi a haját és sminket sem hord már hat hónapja.

Szerinte ma szabadabb, mint valaha és ezt nem a szerencsének köszönheti, mindenki képes arra, amire ő. Az se zavarja, hogy különcnek nézik sokan, mert ő tudja, hogy az, és vallja, senkinek sem szabad magát zavartatnia attól, hogy különbözik másoktól.

https://www.instagram.com/p/BfEft4rjEDl/?taken-by=freelee_official

(via Daily Mail)

Kiemelt kép:Instagram/freelee_official

Ajánlott videó

Olvasói sztorik