Élet-Stílus

Csak később tudta meg, hogy 43 ezerért váltotta meg az életét

Második szülinapját ünnepli egy orosz férfi, aki elcserélte a repülőjegyét. Az eredeti arra a gépre szólt, ami a hétvégén lezuhant, 71 életet követelve ezzel.

A vasárnap 35 éves lett Maxim Kolomejcsev éppen aznap utazott volna Moszkvából szülővárosába Orszkba, pont azzal a géppel amely 65 utasával és hatfős személyzetével lezuhant nem messze Moszkvától.

Az utolsó pillanatban átfoglaltam a jegyemet egy héttel későbbre. Elvesztettem vele 10 ezer rubelt [43 ezer forintot – a szerk.], de megváltottam vele az életemet

– írta a VKontakte nevű orosz közösségi oldalon. Az ingatlanügynökként dolgozó férfi barátnőjével és szeretteivel szerette volna megünnepelni a születésnapját, ezért utazott volna haza, mostantól azonban egy második születésnapját is tartani fogja február 11-én, hogy megúszták a tragédiát.

Azt még mindig nem tudni, mi okozta a repülőgép katasztrófáját, az is vizsgálat tárgya egyelőre, hogy a gép még a levegőben, vagy már a földön tört darabokra.  A Szaratovszkije Avialinyii légitársaság An-148-asának mindkét feketedobozát megtalálták már, ami sokat segíthet abban, hogy miért zuhant le a gép négy perccel a felszállás után. Ezen kívül mintegy hétszáz ember dolgozik három műszakban a helyszínen.

(via NY Daily News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik