Élet-Stílus

A körülményeken a szerelemben is sok múlik

A legtökéletesebben összeillő párt is kihívás elé állítja, ha az első randi nem a legjobb körülmények között zajlik – ahogy erről J-Lo és Salma Hayek is tudna mesélni.

Egy elrettentő példa: Jennifer Lopez és Alex Rodriguez 

Szerelem első látásra? Aligha! Az énekesnő és az egykori baseball-játékos 2017-ben jött össze – pedig már 2005-ben találkoztak egy meccsen, melyen Rodriguez is pályára lépett.

A fő ok, ami miatt akkor még aligha találhatott egymásra a két szerelmes szív, hogy J-Lo ekkor még férjnél volt – azért is látogattak el a mérkőzésre, mert a férj, Marc Anthony végezte el a hivatalos kezdődobást.

De akkor sem mentek egyből jól a dolgok, mikor ’17-ben Lopez már szingli volt: mikor újra találkoztak, a sportolónak fogalma sem volt róla, hogy randira vagy üzleti megbeszélésre hivatalos, így – mint a popdíva a Vanity Fair-nek elmesélte – folyton a pénzügyi terveiről beszélt.

A harmadik találkozóig az sem derült ki Alex számára, hogy Lopez facér – mikor végre megtudta, olyan ideges volt, hogy inkább SMS-t küldött a mosdóból ahelyett, hogy személyesen mondta volna el, mennyire szexinek találja.

 

És még egy: Salma Hayek és François-Henri Pinault

Még kellemetlenebbül indult Salma Hayek és férje, François-Henri Pinault üzletember kapcsolata – egész pontosan egy nagy hazugsággal.

Salma ugyanis úgy ment el a randira, hogy azt hitte, egy csomó baráttal találkozik majd – ehelyett egyetlen ember várta a megbeszélt helyen.

Haverjai tudták, hogy randizni nem ment volna el, ezért jöttek elő egy kamu buli hírével – és ezzel nagyon nehéz helyzet elé állították a későbbi férjet, aki valószínűleg szintén nem ment volna el, ha tudja, hogy a kiszemelt partnere nem is akarna kettesben találkozni.

„Nagyon ideges voltam. Tényleg szörnyen rosszul indultak a dolgok.” – emlékezett vissza a rögös kezdetre később Salma Hayek.

A megoldás: jókor, jó helyen

Néha hosszadalmas előkészítést igényel, hogy megtaláljuk a tökéletes helyet és időpontot a Nagy Találkozáshoz, de ha mostanság négykerekű társad keresed, nagyszerű hírünk van!

A Valentin-nap utáni pénteken és szombaton minden együtt áll ugyanis, hogy tökéletes körülmények közt találd meg az Igazit – az Opel márkakereskedésekben. Egyrészt mindkét napon szuper hosszú, 12 órás nyitva tartás vár, másrészt egy sor modell különleges kedvezménnyel kapható. Ha például Astrát vásárolnál, akár egymillió forintot is megtakaríthatsz – de csak ha jókor vagy jó helyen.

További részletek az opel.hu oldalon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik