Élet-Stílus

Meztelen pincérnő miatt kerülhet börtönbe egy kávézótulaj

Visszafelé sült el egy kávézó marketingakciója a thaiföldi Chonburiban. A tulajdonos nem bonyolította túl a stratégiát: egy szál kötényben fotózta és videózta az üzletben a méretes kebleiről híres modellt, Arisa Suwannawongot.

Amikor kikerültek a Facebookra a képek és a videó, amin a művésznő az üzlet előtt, meglehetősen fura pózban arról beszél, hogy mennyire finom odabenn a kávé, felfigyelt a rendőrség is, és közszeméremsértés gyanúja miatt eljárást indítottak. Ha elítélik, Parson Sukkorn, a kávézó tulajdonosa háromtól öt évig terjedő börtönbüntetést, illetve százezer thai baht (kb. nyolcszázezer forint) pénzbírságot kaphat.

Sukkorn azt mondja, ő nem akart rosszat, nem állt szándékában szexuális tartalmú üzenetet közvetíteni, vagy bárkit megbotránkoztatni, csak egy kis hírverést akart csapni a kedden megnyitott üzlete körül. Nem gondolta, hogy törvényt sértene, hiszen a modell nem volt teljesen meztelen. Azokat a képeket, amiken a nő vendégeket szolgált ki, azóta eltávolította a Facebookról.

Arisa Suwannawong hozzátette, hogy ő csupa jószívűségből, teljesen ingyen segített régi barátjának az üzlet beindításában.

(via Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik