Élet-Stílus

Apjához költözött, teherbe ejtette, most elvenné

Egy észak-karolinai férfit és lányát őrizetbe vették, és vád alá helyezték vérfertőzés miatt.

Katie Rose Padl 1998 januárjában született Steven Walter Padl lányaként. A jelenleg 20 éves fiatalt szülei örökbe adták, majd amikor betöltötte 18. életévét, a közösségi média segítségével megkereste biológiai édesanyját és édesapját, és visszaköltözött hozzájuk richmondi házukba. Három hónappal később az anya elköltözött, ugyanakkor ebben az időszakban Katie teherbe esett.

Steven felesége állítja, elolvasta egyik gyermeke 2017. május 23-i naplóbejegyzését, miszerint Katie gyermekének apja Steven, sőt, a férfi arra kérte többi gyermekét, Katie-t ne “testvérüknek”, inkább mostohaanyának szólítsák. Steven állítólag telefonon meg is erősítette nejének, hogy tőle van a gyerek, és Katie-vel össze akarnak házasodni.

A Henrico megyei rendőrség elfogatóparancsot adott ki Katie és Steven Padl ellen, házukban a csecsemőt is megtalálták. Ugyan még nem végeztek apasági tesztet, Steven több gyermeke is megerősítette, hogy ő az apja Katie gyermekének.

A bíróság egymillió dolláros óvadék fejében rács mögé dugta őket, a vád vérfertőzés, házasságtörés és bűnsegédlet, az első meghallgatást hétfőn tartották. Érdekesség, hogy az államban az utóbbi években nem ez volt az első vérfertőzési vád: 2016-ban egy 45 éves nőt és 25 éves fiát tartóztatták le, amiért szexuális viszonyt folytattak.

(ibtimes.com)

Kiemelt fotó: Daniel Berehulak/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik