Élet-Stílus

Otthagyták menő állásukat, most beutazzák a világot, és pornóval keresnek vagyonokat

A pár egy spontán édeshármas alkalmával ismerkedett meg, most abból élnek, hogy eladják házi pornóvideóikat. Szerintük ezzel egy modern, szabad életstílust promótálnak.

Tele van az internet olyan történetekkel, melyekben pályaelhagyók arról vallanak, milyen csodás az új karrierjük, amit az unalmas multis irodai élet után felépítettek. Kim és Paulo története is ilyen, csak egy kicsit pajzánabb. A huszonhárom és huszonnyolc éves fiatalok, akiket a Mirror  mutatott be, ugyanis egy spontán hármas szexpartin ismerkedtek meg: egy kolléganőjük hívta el őket szórakozni, az este pedig egy édeshármassal végződött. A pár azóta elválaszthatatlan, ami még önmagában nem lenne nagy dolog, ám ők komoly karriert építettek abból, amit a legjobban szeretnek együtt csinálni: szexelni és utazgatni.

A nő elmondta, mindkettejüknek az exhibicionizmus a fétise, így már kapcsolatuk kezdetétől filmezik együttléteiket, egy este pedig hirtelen jött az ötlet, hogy feltegyék a videóikat a netre. Ma már ebből élnek – ami gyakorlatilag valóra vált karrierálom, ugyanis a két fiatal már azelőtt is be akart törni a pornóbizniszbe, mielőtt összejöttek volna. Rájöttek, hogy közös videóikkal, melyeket így is-úgy is elkészítenének, akár komoly pénzt is kereshetnek, és megvalósíthatják az álmukat, miszerint beutazzák a világot és pénzért szexelnek.

https://www.instagram.com/p/Bb9t-wABmSu/

Korábban mindketten egy informatikai cégnél dolgoztak, Kim fordító, Paulo dizájner volt, ám egy ideje mindketten felmondtak, hogy a videózásra koncentráljanak, sok kicsi sokra megy alapon. A felvételeket ugyanis változatos áron adják el: a My Sweet Apple oldalon három és fél font, körülbelül 1200 forint a legolcsóbb videó, ám ahogy fokozódik az erotika, úgy mennek feljebb az árak is.

A pár elmondta, hogy bár elválaszthatatlanok, mindketten boldogan belemennek a swingerezésbe, gyakran jönnek össze új emberekkel, és általában nagyon nyitott a kapcsolatuk. Bár a rendőrség többször megbüntette őket közszemérem-sértésért, ők egyáltalán nem szégyellik az életvitelüket, sőt, büszkén hirdetik is azt épphogy legális, popsiktól hemzsegő Instagram– és Twitter-oldalukon, szerintük ezzel egy újfajta életstílus alternatíváját mutatják meg az embereknek. Kim egy pronóoldalnak elmondta:

Szeretnénk megmutatni egy új, modern életstílust, melyben nyitott kapcsolatban élve beutazzuk a világot, mindkettőnknek több állása is van, és semmi más nem köt minket, mint hogy egy újabb boldog napot éljünk át minden egyes nap.

A világutazás projekt egyelőre zömmel Európára korlátozódott: a pár járt már Spanyolországban, az összes Kanári-szigeten, Franciaországban, Lengyelországban, Romániában, Görögországban, Montenegróban, most pedig épp Argentínában vannak. A nő szerint az utazásnak is különlegesebb ízt ad a pornó: szelfik helyett szexvideókkal tudják felidézni a legszebb közös emlékeiket.

 

Eredetileg szerették volna titokban tartani az új karrierjüket – mondjuk azt nem teljesen értem, hogy hogyan – ám egy nap üzenetet kaptak egy barátjuktól, melyben csak annyi állt: „Tudjuk!” A pár először megijedt, ám végül rájöttek, hogy miért is kellene aggódniuk amiatt, hogy bárki tudja, mivel foglalkoznak, hiszen mindketten pontosan azt az életet élik, amiről mindig is álmodtak. Ráaádsul akik ismerték őket, egyáltalán nem voltak meglepve. A rendhagyó életmódtrénereknek tanácsuk is van:

Mindig azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy tegyék félre az előítéleteiket, osszák meg fantáziáikat, vonják be a partnerüket, és hagyjanak fel a megcsalásokkal és hazudozással, amikor lehetünk egyszerűen csak őszinték egyáshoz és magunkhoz.

Kiemelt kép: Instagram/ My Sweet Apple Live

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik