Élet-Stílus

Megszólalt a Beyoncétől sokkot kapott rajongó

Sokak szerint a világ egyik legszerencsésebb embere részletesen beszámolt a világsztárral való találkozás alatt átélt földöntúli élményéről.

Susan Monaghen azt gondolta, egy átlagos nap elé néz, ugyanis unokája sportszereplésére és lánya születésnapjára érkezett a Sheraton New York Times Square Hotelbe. Egy biztos, arra nem számított, hogy belebotlik élete egyik legmegdöbbentőbb élményébe. A sors furcsa fintora, hogy ez a kedves nagymama épp Beyonce és Jay-Z párosába futott bele a hotel egyik folyosóján, írja a Cut.

Tény, hogy igen keveseknek adatik meg egy ekkora hírességgel találkozni szemtől szemben. Ráadásul az énekesnő épp a Grammy-gálára indult, így a szokásosnál is lenyűgözőbben nézett ki. Éppen ezért nem meglepő, hogy a massachusettsi nőnek szó szerint leesett az álla, mikor összeállt a fejében, hogy mi is történt. Ezt a különleges pillanatot aztán ügyesen lefotózták, azóta pedig már az egész világot bejárta.

Ez annak is köszönhető, hogy maga az énekesnő posztolta a megörökített találkozást.

A Boston Globe most megszólaltatta Monaghent, aki azóta sem tudja felfogni a vele történteket. Sőt, szinte spirituális élményként mesél az átéltekről.

Mikor megláttam azt gondoltam, ó Istenem, senki sem fog hinni nekem!

Beyonce ezután rámosolygott a döbbenettől ledermedt hölgyre, aki a pillanatról így számolt be:

Esküszöm úgy éreztem, mintha egy angyal ölelne át.

A világsztár arról is megnyugtatta, hogy az esetet rögzítették, így mindenki elhiszi majd a történteket.

Kiemelt kép: Larry Busacca/Getty Images for NARAS/AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik