Élet-Stílus

Egy pitbull és egy csivava megmutatták, milyen az igazi barátság

Ahogyan az emberek között, az állatok között is szövődhetnek széttéphetetlen kötelékek. Különösen igaz ez a kutyákra.

Merill, hároméves pitbull, és Taco, a nyolcéves csivava a Rocket Dog Rescue menhelyén barátkoztak össze San Franciscoban. Szinte azonnal egymásra kattantak, ahogy megismerkedtek, és onnantól elválaszthatatlanok voltak. Merill egyszer megbetegedett, életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani. Taco nem volt hajlandó elmozdulni mellőle az operáció, és a barátja felépülésének ideje alatt. De bármikor kellett akár a legkevesebb időt külön tölteniük, mindketten addig vonyítottak, amíg újra össze nem eresztették őket.

Fotó: YouTube

Nemrég eljött az ideje annak is, hogy Merill bebizonyíthassa, mennyire hűséges barát. Egy férfi érkezett a menhelyre, hogy örökbe fogadhasson egy kutyát. Nagyon megtetszett neki a pitbull, őt szerette volna hazavinni. Merill azonban nem hagyta el Tacót. Nem volt hajlandó az új gazdival menni, és folyamatosan vonyított.

Az új gazdi szerencsére megértő volt, így amikor a menhely munkatársai elmagyarázták neki, hogy a pitbull és a csivava nagyon jó barátok, örömmel beleegyezett Taco örökbefogadásába is.

(via Shareably)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik