Élet-Stílus

A Mokkában az Év kérdésére az Év válaszát adták

Németh Lajos és a medvék – akár egy alternatív zenekar neve is lehetne, azonban nem: ezt bizony a nagybetűs Élet, azon belül is a Mokka hozta össze.

A Mokkát egy ideje leginkább a közönségszavazások miatt érdemes követni, ahol minden nap felülmúlják az előző napi kérdéseket és válaszokat. Titkon mindenki a harmadik opciót, azaz a Mokka3-at nyomná, ha nem sajnálná a pénzt és időt az SMS elküldésére, pénteken viszont akkora atomot dobnak a nézőknek, hogy azt nehéz lesz egy ideig felülmúlni.

A produkció honlapján ugyanis minden nap feltöltik az aznapi kérdést, ami február első napján annyira jól sikerült, hogy rögtön a másodikait osztották meg a nézőkkel, ami így néz ki:

Hagyunk időt.

Az elsejei közönségkérdés sajnos nem került fel külön, pedig az is megér egy misét: csütörtökön arra voltak kíváncsiak a műsor készítői (már ha tényleg azok voltak), hogy a nézők közül előfordult-e már valakivel az, hogy egy rosszul sikerült randi után eltűnt a partnere. Mint mindig, itt is az utolsó válasz volt az életünk, az életed.

  • Mokka 1: Igen
  • Mokka 2: Nem
  • Mokka 3: Én tűntem el.

És hogy ezt honnan tudjuk? Egy remek beszélgetésből, aminek Jolly volt a vendége és amiben olyan kérdések merültek fel Pachmann Pétertől, hogy miként lehet gyerek mellett szexelni:

Kiemelt kép: tv2.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik