Élet-Stílus

Verekedés tört ki egy étteremben a korlátlan ételfogyasztás miatt

A dulakodás egy liverpooli étteremben tört ki a kenyérpirító előtt álló sorban. A probléma az lehetett, hogy a vendégeknek korlátlan ételfogyasztást biztosítottak, így túl nagy tömeg alakult ki. Mire a rendőrök kiérkeztek, az egyik verekedő már kereket oldott.

A verekedés tegnap délelőtt tört ki, miután egy éhes vendég befurakodott, majd átverekedte magát a pirítósért sorban álló tömegen – számol be a Mirror. Az esetről egy másik vendég készített felvételt. A videón az látható, ahogy az emberek a bejáratnál tömörülnek, míg a háttérben egy rémült vendég sikolya hallható.

Az egyik szemtanú szerint az eset félelmetes volt.

Épp reggeliztünk, amikor az egyik fickó hirtelen betolakodott, hogy használhassa a kenyérpirítót

– mondta a Liverpool Echo-nak. A férfit ezután felszólították, hogy álljon be ő is a sorba, mire heves szóváltás alakult ki. A szemtanú szerint valójában nem is a tolakodó okozta az igazi problémát.

Egy másik férfi a lökdösődő asztalához vissza-visszatérve üvöltött tovább, verekedésre hívva az udvariatlan vendéget. Miután a személyzet közbelépett, hogy lenyugtassa a férfiakat, a bejárat közelében kitört a verekedés. A felvételen jól látható, miként próbálnak a szakácsok közbeavatkozni.

Nem sokkal később a rendőrök megérkeztek az étteremhez, az egyik férfi azonban addigra elmenekült. A rendőrség megerősítette, hogy dulakodás volt a helyszínen, melyben egy ember megsérült.

Az étterem szóvivője azt mondta, teljes mértékben együttműködnek a hatósággal.

(Kiemelt kép: Thinkstock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik