Élet-Stílus

Megölte magát egy fiatal lány, miután rossz helyre küldött egy üzenetet

Az iskolájában akasztotta fel magát a 17 éves Charlotte Guy, miután véletlenül bevallotta a barátjának, a 20 éves Jack Hurstnek, hogy megcsalta. Az eset 2017. szeptemberében történt, az ügyben a napokban tartottak bírósági meghallgatást.

Charlotte, aki a Manchesterhez közeli Wiganben élt, az egyik barátnőjének akarta bevallani a Snapchaten, hogy lefeküdt valakivel. Az üzenetet azonban véletlenül a barátjának küldte, akivel ősz óta távkapcsolatban éltek, mert a fiú egyetemre ment. Miután rájött, hogy mi történt, a lány még két üzenetet küldött a fiúnak. Az egyikben az állt: „Viszlát, kérlek, bocsáss meg!”, a másikban pedig ez: „Szeretlek, és tudni, hogy te gyűlölsz engem, túl sok.”

Amikor a fiú megkapta az üzeneteket, és nem tudta elérni a lányt, értesítette a rendőrséget. A Snapchat helymeghatározóját használva kalauzolta el a rendőröket Charlottehoz, de sajnos már túl késő volt.

Charlotte szülei elmondták, hogy a lányuknak korábban szokása volt az önsebzés, ami miatt pszichiáterhez járt. A halottkém jelentéséből kiderült, hogy a lány kokain és alkohol hatása alatt volt, amikor öngyilkos lett, de az is, hogy Charlotte nem volt rendszeres drogfogyasztó. Az orvos szerint, a kábítószer erősebben hatott a lányra, mint egy átlagfogyasztóra.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

(via Daily Mail)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik