Élet-Stílus

A várandós Luxus Dalma nagyon aggódik az alakja miatt

A luxusfeleség második gyermekét várja, de izgatottságába aggodalom is vegyül. Luxus Dalma ugyanis nem szeretné, ha a terhesség nyomot hagyna az alakján.

Luxus Dalma kislánya társaságában mutatta meg terheshasát
Az is kiderül, milyen nemű lesz a kistesó.

Azért, mert valaki feleség és anya, ne hagyja el magát. Bevallom, az első terhességemnél aggódtam, hogy mi lesz velem, mennyit fogok hízni, és aztán majd hogyan fogom azt leadni, csak ekörül forogtak a gondolataim. Pedig tisztában voltam azzal, hogy jó a genetikám, és a férjem, Tomi is folyton nyugtatgatott, hogy nem számít, ha marad pár kiló

– mondta a Borsnak Smaltig Dalma, aki mindent megtesz azért, hogy hibátlan maradjon a teste. Éa habár még csak a várandóssága félidejénél jár, de máris azt tervezgeti, hogy mikor tér vissza az edzőterembe.

Így, harminc fölött nehezebben megy le minden felszedett kiló, ezért még tudatosabban csinálom végig a várandósságot, hogy ne legyen gond belőle. Terhestornára járok, és felkerestem egy dietetikust, aki összeállított nekem egy étrendet. Így mégis csak könnyebb diétázni. A szoptatás alatt úgy gondolom nem fogok sportolni, de amint abbahagyom, visszatérek az edzőterembe.

Smaltig Dalma (@dalmasmaltig) által megosztott bejegyzés, Aug 27., 2017, időpont: 4:31 (PDT időzóna szerint)


Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik