Élet-Stílus

Itt a bizonyíték arra, hogy Bruce Lee remek jedi lehetett volna

Bruce Lee a modern populáris mozikultúra ikonjának számít, ezért nem is olyan meglepő, hogy az internet népe előszeretettel készít belőle mémeket, vicces videókat. A karatefilmek legendás arcáról mindenki tudja, hogy a harcművészetek nagymestere, aki nem csak puszta kézzel csap oda ellenfelének, de bármilyen eszközt remekül forgat, különösen a nuncsakut.

Csillagok Háborúja új részének kapcsán nem csoda, hogy felmerült a kérdés a geekekben: mit lenne lépes művelni Bruce Lee, ha fénykardot kapna a kezébe?Szerencsére nem kell lefeküdnünk anélkül, hogy ezt megtudnánk.

Patrick Nan YouTube-videós fogta a Tomboló Ököl (Fist and Fury) harcjeleneteit, majd fénykardokat szerkesztett a színész kezébe, a végeredmény pedig meglepően jól néz ki.

Bruce Lee-t a Time a 20. század legfontosabb személyei közé sorolta, és a hollywoodi hírességek sugárútján csillaga is van. A hongkongi hírességek sugárútján pedig szobrot állítottak a tiszteletére. 1973. július 20-án a színész fejfájásra panaszkodva fájdalomcsillapítót vett be, majd lefeküdt aludni, de már nem ébredt fel. Az orvosok szerint allergiás volt a bevett gyógyszer egyik összetevőjére, ez okozott agyduzzanatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik