Élet-Stílus

Barátnőm van, de vonzódom egy férfihoz. A hármas szex a megoldás?

Mit tegyek? Kapcsolatban élek, és közeledik hozzám egy férfi, szexuálisan. Nekem is vonzó, de barátnőm van. Szívesen szeretkeznék vele, vonzalmat érzek iránta, csak nem tudom, hogy a barátnőm ezt hogyan fogadná. Egy esetleges hármasszex részemről beleférne.

A Facebookon érkezett ez a kérdés, a válasz pedig igen egyszerű: bármit lehet tenni, ami belefér, és amit az illető szeretne. Senki nem mondhatja meg, hogy kihez vonzódjunk, a biszexualitás és a homoszexualitás nem egy választott dolog, hanem adott. Máról holnapra senki nem válik homoszexuálissá, és nem is találja ki egyik percről a másikra, hogy ki akarja próbálni a másik oldalt. Az már csak az egyénen múlik, hogy hogyan éli meg az ilyen jellegű vágyait: mennyire nyitott arra, ha egy azonos nemű ember közeledik felé, vagy inkább elutasító. Az olvasó, aki arra akarta tudni a választ a szexuálterapeutától, mit tegyen, valójában azt akarta tudni, megcsalja-e a barátnőjét vagy sem.

A hazugságok elkerülése is megoldható a hármassal

Erre nem lehet igent vagy nemet mondani, a párkapcsolat természetétől, a partnerek nyitottságától függ, kinek mi fér bele. Az olvasó a hármas szex és ezzel a hűség mellett voksolt, leginkább azért, mert nem szeretné megcsalni a barátnőjét, sőt, szeretné, ha ő is részesévé válna annak a kalandnak, amibe nem is a szíve, inkább a teste vezeti. Ilyenkor az a nagy kérdés, hogyan tudassuk a partnerrel, vágyunk a hármas szexre, vele.

A szexuális vágyakról igen nehéz beszélni, jó, ha van valamilyen közvetítő eszköz ehhez.

Akár egy baráti beszélgetés többekkel együtt is segíthet felvezetni a témát, a közös baráti csevej, a vélemények, tapasztalatok meghallgatása jó alapot szolgáltathat arra, hogy otthon is megvitassuk a témát. A hármasokban általában a két lány egy fiú felállás az elfogadottabb, de a két fiú egy lány is sok párnál, főleg a szvingerezőknél gyakran felmerül. A közös fantáziálás előrelendítheti az esetleges cselekvést, és ehhez a pornófilmek is alkalmasak, de vannak a hármas témában elég jó egész estés filmek is, mint például az Édes hármas vagy az Anyádat is, amiket együtt megnézhetünk, és beszélgethetünk erről.

Értelemszerűen semmilyen szexuális vágyat ne úgy kezdjünk el a partnerrel megvitatni, hogy közöljük, mi márpedig erre vagy arra gerjedünk, fogadja el vagy mehet isten hírével. Óvatosan, a szexuális fantáziákat egymáshoz közelítve egyezkedjünk, kinek mi fér bele. Lehet, hogy a hármas szex gondolata a női partnerre sokkolóan hat, lehet, hogy számára nem fér bele, hogy a pasiját egy másik férfi lába között lássa. Az is lehet, hogy csak a behatolással van baja, és ő maga nem szeretne másik pasival lenni, de azt szívesen nézné, ahogyan két férfi csókolózik egymással.

Vonjuk bele a harmadik félt is!

A közös szabályok felállítása nélkül tehát katasztrófába is torkollhat az egész kaland, így bármennyire is illúziórombolónak tűnik, de részletről részletre érdemes kibeszélni, ki mire vágyik a hármasban, mi izgatná gondolatban, és mi az, amit ténylegesen meg is élne. A harmadik fél helyzete nem könnyű, ő ugye a már összeszokott párhoz csatlakozik, így esélyes, hogy kiesik a szerelmeskedésből és hoppon marad. Amikor a hármas randi megtörténik, társasjátékkal, vetkőző pókerrel, beszélgetésekkel megoldható a kínos feszültség.

Még mielőtt bárki belefogna, és nekiesne megszervezni egy hármas szexet, azt tudni kell, hogy a hármas után semmi nem lesz olyan, mint amilyen előtte volt. Ezt nem lehet visszafordítani, jóvá tenni, ha ott valaki valamiben sérül. Ezért is kell a jó élményhez az, hogy mind a három fél 300 %-osan tudja, mit akar, mire vágyik pontosan, még mielőtt gyomorforgatónak és gusztustalannak élné meg bármelyikük is a szituációt. A szexuális helyzetben még mindig lehet alakítani, ha valami nem esik jól, akkor lépjünk egyet vissza, és maradjunk a simogatásnál, csókolózásnál, előjátéknál.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik