Élet-Stílus

Szüzességét árulja egy keresztény nő, akit megcsalt a vőlegénye

Mélyen vallásos családban nevelkedett a 23 éves Baily Gibson, miután egyéves korában, egy gyermektelen kaliforniai házaspár örökbe fogadta. Nevelőapja, a gyülekezet oszlopos tagja, szigorú rendet tartott otthon.

„Gyerekkoromban nem nézhettem tévét, csak keresztény zenét hallgathattam, nem hívhattam át hozzánk a barátaimat, és én sem aludhattam sohasem náluk. Ha néha megnéztünk egy filmet, az mindig valamelyik családi csatornán ment.”

A lány 16 évesen hagyta el először a szülői házat, de még szigorúbb környezetbe, egy bentlakásos lányiskolába került, Missouriba. Fiúkkal szóba sem állhatott. Miután elvégezte az iskolát, kapcsolatba lépett vele a biológiai apja. A lány úgy döntött, a nagyanyjához költözik, Wisconsinba, az elveiből azonban csöppet sem engedett.

Baily egy hozzá hasonlóan vallásos fiúval kezdett barátkozni, és amikor a kapcsolatuk komolyabbra fordult, megegyeztek, hogy nem fekszenek le egymással a nászéjszakáig. Csakhogy a fiú nem bírta ki az önmegtartóztatást, Valentin napon lefeküdt az exével.

Fotó: Bunnyranch.com

Amikor kiderült vőlegénye hűtlensége, Baily úgy döntött megbocsát, amennyiben fiú hajlandó vele párterápiára járni. Csakhogy a terápia során a fiú bevallotta, hogy egy másik lánnyal is megcsalta menyasszonyát. Baily szíve végleg összetört.

„Egy ideig bánkódtam, aztán rájöttem, hogy rossz döntés volt a nászéjszakára tartogatni a szüzességem, mert az exem nem érdemelte meg. Arra gondoltam, szeretnék kapni valamit az ártatlanságomért, ami valamennyire kárpótol.”

Baily a híres nevadai bordély, a Moonlite Bunny Ranch tulajdonosának segítségét kérte, hogy legálisan tehesse pénzzé a szüzességét. Az intézmény honlapján már el is kezdődött az aukció.

A fiatal nő nem tűzött ki magasztos célokat, a bevételből jobb életet szeretne biztosítani magának. Blogján azt írja, bár tudja, sokan elítélik majd, de nem érdekli mások véleménye. Nem gondolja, hogy egyetlen alkalom miatt prostituálttá válna.

„Végső soron az én testem, az én döntésem. Nem hiszem, hogy rossz ember lennék, amiért keresni akarok a szüzességemen, ahogy azok sem rossz emberek, akik ennyi idős korukra már több férfival is lefeküdtek.”

(via Metro)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik