Élet-Stílus

Órákkal kórházi esküvője után meghalt a menyasszony

Csak annyi időre tudott felkelni Heather Mosher, amíg felvette a menyasszonyi ruháját. A 31 éves nő aztán visszafeküdt a kórházi ágyába, az oxigénmaszkját pedig akkor is viselnie kellett, amikor kimondta a boldogító igent szerelmének, David Moshernek. Az esküvő után tizennyolc órával a fiatal feleség meghalt.

Heather és David 2015-ben, egy tánciskolában találkoztak a connecticuti Hartfordban. Egymásba szerettek, mindketten úgy érezték, hogy megtalálták az igazit. David 2016. december 23-án kérte meg Heather kezét. Azon a napon, amelyiken a nőt mellrákkal diagnosztizálták.

„Tudatni akartam vele, hogy nem egyedül fog végigmenni ezen az úton.”

David egy romantikus sétakocsizáson, egy utcai lámpa fénye alatt kérte meg szerelme kezét. Heathert kezelni kezdték, de minden erőfeszítés ellenére, a betegség szétterjedt a szervezetében. David elmondta, hogy 2017 őszén derült ki, hogy a betegség átterjedt Heather agyára is. A fiatal nő kórházba került, ahol lélegeztetőgéppel tartották életben.

„Keményen harcolt. Mindenki más, már jóval korábban feladta volna. Még az orvosok is csodálkoztak, hogy még mindig velünk van”

A pár eredetileg december 30-ra tervezte az esküvőt, az orvosok tanácsára azonban, nyolc nappal előbbre hozták. A korábban tervezett napon, december 30-án a család végső búcsút vett Heathertől.

(via CBS News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik