Élet-Stílus

Csalást kiáltott a világ második legnagyobb péniszű férfija

A minap írtunk arról, hogy végre hivatalosan rokkant lett Roberto Esquivel Cabrera, a világ legnagyobb péniszű férfija. Mint említettük, az 55 éves mexikói férfi nem a genetikának köszönheti óriási szerszámát: korábban saját maga beszélt arról, tinédzserkorától kezdve, rendszeresen súlyokat aggatott férfiasságára, hogy megnövessze. Az orvosok, akik megröntgenezték azt mondják, hogy a férfi valódi pénisze nagyjából 16 centis lehet, a többi része megnyúlt és megvastagodott bőr.

Ez a problémája Jonah Falconnak, aki 34 centis méretével egészen addig a világ péniszkirályának számított, amíg Cabrera fel nem bukkant. A 47 éves New York-i férfi szerint, a mexikói óriáspénisz ócska csalás, ezért visszaköveteli magának a címét.

Jonah Falcon (fotó: Twitter)

„Úgy gondolom, hogy az egész nevetséges, és szánalmas. Nem is érdekes mekkora van neki, az semmit sem változtat azon, hogy az enyém 34 centi. Nem versenyzek senkivel. Semmit változtat azon, aki vagyok, és azon, hogy mim van. ”

Roberto Esquivel Cabrera (Fotó: Getty)

Egyébként miközben Cabrera nem tud dolgozni, és nőt sem talál maga mellé a hatalmas pénisze miatt, Falcon elég jól keres tévés műsorvezetőként. A mexikói férfi azonban így is boldog, mert akárki, akármit mond, neki van a világon a legnagyobb pénisze, ezért nem is hajlandó megműttetni magát, hogy normális életet élhessen.

(via The Sun)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik