Élet-Stílus

Lenyírta a haját lánya kopaszsága miatt – videó

Az alopeciában szenvedő kislány elmondta, hogy nem szereti magát. Az apuka akcióba lépett.

Az alább látható videó és az előzménye összesen már több mint 750 ezer megtekintésnél jár. A Rhode Island-i  Bristolban élő Chelsea Sylvaria tette fel a Facebookra a felvételeket a házassági évfordulóján, mert ezzel akarta megmutatni ismerőseinek, mennyire csodálatos embernek tartja a férjét.

Chelsey lánya, Riley hatéves. És teljesen kopasz. Születése óta az alopecia totalis nevű autoimmun betegségben szenved, és bár hajjal jött világra, 15 hónapos korára kopasz lett.

A bejegyzésből kiderül, hogy a kislány sosem beszél arról, hogy nincs haja, a minap mégis volt a családban egy beszélgetés, amelyből kiderül, hogy Riley nem szereti magát. Amikor anyja rákérdezett az okára, a kislány azt mondta: a kopaszsága miatt.

Apja még aznap este elbeszélgetett vele, és elmondta neki, hogy teljesen mindegy, van-e haja, mert különleges lány, és így is-úgy is a világon a legjobban szeretik őt a szülei. Erről készült az első videó. A felvétel végén az apa megkérdezte Riley-t, akarja-e, hogy ő is levágja kopaszra a haját. A lány bólintott.

A második videóban már azok a pillanatok láthatóak, ahogy az apuka megválik hajától.

Közzétette: Chelsea Sylvaria – 2017. december 4.

 

Forrás: Today, Mashable

Ajánlott videó

Olvasói sztorik