Élet-Stílus

Stone: A valódi odafigyelés még a szexnél is fontosabb

24.hu
24.hu

2017. 12. 18. 12:18

Mi kell a férfiaknak? Nemcsak a kérdés, hanem maga a téma is örök. A két nem viszonya változatlanul a társadalmi érdeklődés középpontja. Olyannyira, hogy a hölgyek kérésére még egy könyv is készült, amelyben társkereső férfiak vallanak őszintén a gyengébbik nemhez fűződő kapcsolatukról. Stone, az X-Faktor egykori veteránja névvel és arccal is vállalta a véleményét.

Háromszor nősült, háromszor el is vált. Ismerősei azt mondják, talán össze sem tudná számolni, mennyi barátnője volt eddigi élete során. Az utóbbi években internetes társkeresőn is kereste a szerelmet, majd amikor megunta az online világ őrületét, visszatért a valódi életbe. Most is egyedül van, de a találkozásunk időpontjában élvezi a nyugalmat, ugyanis átértékelte az életét. Utóbbi hónapjait pokoljárás jellemezte, hiszen egy vietnami nyaralás során kis híján az életét vesztette egy trombózis miatt. Több hónapnyi kórházi kezelések, operációk vannak a háta mögött, s ez idő alatt az is kiderült, kire számíthat igazán a bajban. Vajon számíthat-e egyáltalán valakire?

Átértékelte az életét

„A nagy traumám óta más szemüvegen keresztül figyelem az emberi kapcsolataimat. A hölgyekkel kapcsolatban is az érdekel, ki hogyan viszonyul hozzám. Ma már biztonságra vágyom. Jó lenne valaki, aki fogja a kezemet, és akivel meg lehetne együtt öregedni. Amikor feküdtem Vietnamban a kórházban, épp azokat a dolgokat bántam meg, amiket nem tettem meg. Például a sok halasztgatást és az időhúzást” – mondta Stone.

„Sokan nem gondolnák rólam, hogy érzelmeim is vannak”

Mit jelent számomra a biztonság? Azt, hogy van egy nő, aki figyel rám, aki tudja, hogy milyen gyógyszert kell szednem, rám szól, ha éppen olyat eszem, amit nem szabad, vagyis tényleg óv. Ez még a szexnél is fontosabb. Emlékszem, voltak olyan korszakaim, amikor egyedül voltam, és nagy magányomban a meghitt vasárnapi ebédek hiányoztak a legjobban. Rólam sokan nem is gondolnák ránézésre, hogy vannak érzelmeim, pedig igenis, arról ábrándoztam, hogy családi körben, a gyerekekkel üljük körbe az asztalt hétvégén. Mindennek ára van. A sikernek és a nagy szabadságnak is. Azt gondolni, hogy majd én szabad is leszek, meg majd családi ebédjeim is lesznek, az sajnos nem megoldható, utóbbiról le kell mondani.

Minden a neveltetésből fakad

„Mi kell a férfinak? Szerintem ezt a kérdést nagyban befolyásolja az is, hogy a férfi milyen neveltetést kapott gyerekkorában. Milyen szerepet játszott az életében az anyukája, a tanító nénije, aztán az első szerelme, és egyáltalán, milyen érzelmi világban telt a gyermekkora. Én például azt tanultam gyerekként, hogy a lányokat mindig meg kell védeni. Ez aztán annyira belém ívódott, hogy ha valaki beszólt egy lánynak, odamentem és felpofoztam. Kialakult bennem egy nagyfokú tisztelet a hölgyek iránt.”

Nagyon ritka, hogy egy férfinek egy nő adjon meg mindent

Az én esetemben csaknem 40 évről beszélünk, ami a párkapcsolatokat felöleli. Ennyi idő után talán elmondhatom, hogy a férfinak mindig más kell. Más kell egy fiatalembernek, más egy középkorúnak, és más az idősebbnek. Nekem például minden korszakomban a szabadságom volt a legfontosabb, ami a vízöntő csillagjegyet tökéletesen jellemzi. Szerintem nagyon ritka, amikor egy férfinek egy nő mindent megad. Ezért is nősültem annyiszor. És mindig azért váltam el, mert szerelmes lettem valakibe.

Ötvenen túl már másképp vagyunk szerelmesek

„Fontos a szerelem is. Az utóbbi esztendőkben már próbálom az agyammal, vagyis tudatos odafigyeléssel kontrollálni a szerelmet. Inkább az eszemre hallgatok és nem a szívemre. Ahogyan az ember korosodik, már nem olyan hévvel van jelen az életében a szerelem. Másképp szeretünk ötvenen túl, másképp vagyunk szerelmesek. Azt mondják, szerelem nélkül lehet élni, csak
nem érdemes, de azt gondolom, ahogyan a régi mondás is tartja, a szerelem öl, butít és nyomorba dönt. Sajnos ez teljes mértékben igaz” – tette hozzá Stone.

21 társkereső pasi őszinte vallomása

Sándor András, a Central Médiacsoporthoz tartozó Story Magazin egykori felelős szerkesztőjének új interjúkönyve kifejezetten a hölgyek kérésére készült.

 

Az általuk felvetett kérdések és témakörök lélektanát járja körül, az erősebbik nem számára pedig komoly tükör. A nagy kérdések, amelyek mindeddig megválaszolatlanok maradtak a pasik részéről: Miért nem jelentkeznek a férfiak egy tökéletesen sikerült randevú után? Miért kell a nőknek megtenni helyettük a kezdő lépéseket? Miért ígérnek komoly kapcsolatot, ha az első intim együttlét után lelépnek? Miért hazudoznak? Miért tartanak több vasat a tűzben? Miért ragaszkodnak az exeikhez? Miért nem akarnak tartós kapcsolatot? Miért menekülnek a szerelem elől? Mitől félnek? Miért nem merik vállalni az érzéseiket?

 

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.