Élet-Stílus

Szeretőjével megölte a férjét, majd plasztikai műtéttel akarták elhitetni, a szerető a férj

Az indiai pár nem igazán gondolta végig mennyi buktatója van tervüknek, és természetesen le is buktak.

Az indiai hatóságok letartóztattak egy 34 éves nőt, aki szeretőjével együtt megölte a férjét, majd savat öntött a szerető arcába, hogy felismerhetetlenné tegye és a férfi el tudja játszani, hogy ő a férj – jelentette a helyi sajtó. A Telangana államba élő pár abban bízott, a szétmart arcú férfin elvégzett plasztikai műtét után senki sem fog kételkedni abban, hogy ő valójában a férj. Csak azzal nem számoltak, hogy a férj családja fel fogja ismerni a csalást.

A helyi rendőrség közlése szerint Swathi Reddy november 26-án ölte meg férjét szeretője, Rajesh Ajjakolu segítségével. Sudhakar Reddyt előbb elkábították, majd egy vasrúddal agyonverték. Holttestét pedig egy erdőben elégették. A BBC cikke szerint a holttestet azóta sem találták meg.

A gyilkosság után Swathi benzinnel elkevert savval kente be Sudhakar arcát, teljesen felismerhetetlenné téve az arcát. Ezután felhívta férje szüleit, közölve velük, hogy Sudhakar savtámadás áldozata lett.

A szülők eleinte elhitték a feleség történetét, és hajlandóak voltak kifizetni a plasztikai műtétet is, de a kórházi kezelés közben egyre nőtt bennük a gyanú, hogy a szétmart arcú férfi nem az ő gyermekük. A rendőrség közlése szerint akkor bukott le végleg, amikor nem akart enni a neki vitt báránylevesből, mert vegetáriánus. A megölt férjnek viszont az volt a kedvenc étele – mondták el a Gulf Newsnak az üggyel foglalkozó rendőrök.

A férj családja végül feljelentést tett a rendőrségen. A rendőrök pedig hamar leleplezték az imposztort: elég volt csak ujjlenyomatot venni, hogy kiderüljön a csalás. A nőt azonnal őrizetbe vették, és Swathi a kihallgatás alatt megtört, és beismerte, hogy szeretőjével mit tettek.

A rendőrök pénteken tartóztatták le a feleségét, és a szeretőt is őrizetbe fogják venni, amint kiengedik a kórházból.

(Kiemelt fotó: India Today)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik