Élet-Stílus

Személyre szabható műpénisz: a legszebb karácsonyi ajándék

Kis 3D-s fejecske virít a kuki másik végén.

Borzasztó, amikor nincs ötletünk, mit vegyünk közeli barátainknak karácsonyra. Nekik mégsem adhatunk személytelen biszbaszokat, mint a távoli rokonoknak, akiket csak kötelességből ajándékozunk meg!

A személyre szabott ajándékok legcsodálatosabbikára bukkantunk, amikor – a LadBible jóvoltából – megismertük a Wobbling Willyt.

Az angolosoknak ebből – na és a címből – már világos, hogy egy dildóról van szó, magyarul talán Rezgő Kukinak mondhatnánk (bár kissé átverés, mert nem rezeg, hiszen analóg eszköz, nem vibrátor). A legfontosabb tulajdonsága, amiben leginkább eltér dildótársaitól, hogy nem csak egy személytelen rudacska, hanem a végén ott van a fejünk (barátunk, barátnőnk fejének) mása. Ahogy a weboldalon is írják: ideális megoldás a távkapcsolatban élőknek.

wobblingwilly.com

A műpénisz 100% szilikonból készült, a fejecske pedig 3D-s süthető gyurmából – fotó alapján – gyártott kézműves! alkotás.

Az ízléses velúrtokban kínált gyönyörű személyes használati tárgy 99 dollárba kerül (plusz 16 postaköltség), a világon bárhová elszállítják.

Mi – természetesen csakis a cikk kedvéért – rákattintottunk a rendelés gombra, és így megismerhettük a  módszert: a megformálandó illetőről kötelező küldeni egy képet szemből, és lehetőleg mindkét profilból és hátulról is. Ki kell választani a szem- haj és bőrszínt is.

Az interneten akadtak, aki arról fantáziáltak, hogy Donald Trump, vagy ad absurdum Theresa May fejét kellene beküldeni a gyártóknak, de ezt inkább le sem írtuk, nehogy valakinek hülye ötleteket adjunk!

Boldog karácsonyt!

 

Kiemelt fotó: wobblingwilly.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik