Élet-Stílus

Dollármilliókat keres egy hatéves kisfiú azzal, hogy a játékokat próbál ki a YouTube-on

Ryan, egy hatéves, amerikai kisfiú egy év alatt (2016 júniusa és 20170 júniusa között), 11 millió dollárt keresett a YouTube-on. A Forbes toplistája szerint, ezzel ő lett a hetedik legjobban fizetett videós. Bőven van még ideje arra, hogy utolérje a legtöbb pénzt, 16 millió dollárt összeszedő Daniel Middletont, a TheDiamondMinecart című csatorna tulajdonosát.

Ryan három éves volt, amikor 2015-ben megkérdezte az anyukájától, Loanntól, hogy lehet az, hogy olyan sok gyerek van fenn a YouTube-on, ő pedig nincs.

„Előtte sok olyan videót nézett, amiken gyerekek mutattak be játékokat. Különösen azokat szerette, amiken Thomassal, a gőzmozdonnyal foglalkoztak.”

Az akkor tanárnőként dolgozó Loann hobbiból kezdett el videókat csinálni a kisfiával. Az első alkalommal, Ryan kapott egy vonatos Lego-készletet, amint kamera előtt vett meg, bontott ki, és rakott össze.

Loann gyorsan rájött, hogy hatalmas összegeket lehet ezzel keresni, ezért otthagyta a munkahelyét, hogy főállásban a Youtube-ra koncentrálhasson. Úgy tűnik, igaza lett.

A család igyekszik nagyon odafigyelni a videós bevételre. Egyrészt, létrehoztak egy alapot, amihez Ryan, illetve ikerhúgai, Emma és Kate majd felnőttkorukban férnek hozzá. Másrészt, a szülők egy külön számlán tesznek félre a három gyermekük felsőoktatási tanulmányira.

(via Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik