Élet-Stílus

Hajléktalanból rendőrségi alkalmazott – egy cica boldog története

Az Egyesült Államokban, Észak Carolinában egy Tyron nevű település rendőrségi épületénél fortdult meg a sorsa annak a cicának, aki már hosszú ideje ital és ennivaló nélkül kóborolt. Szerencsétlen jószágra nagyon rossz állapotban találtak rá a hatóságok. A rendőrök úgy döntöttek, hogy nemcsak befogadják, hanem örökre meg is változtatják a macska életét.

Fotó: Tyron település

A cica olyan hamar megszokta az új környzetet, hogy a dolgozók kollégaként kezdtek rá tekinteni. A cica a műszakban szinte minden rendőrt lecsekkol, van, akinek az ölében még alszik is egy kicsit, majd megy a következő emberhez. Nem csoda hát, hogy Tyron település a Facebookon jelentette be, hogy úgy rendőr érkezett a városba, aki minden erejével segíti a bűnüldözők munkáját.

A Cofidis adventi mosolytippje:

Ha karácsonyi ajándékként kisállatot szántál a családnak, gondolkozz el az örökbefogadáson, így nem csak a gyerekek, de egy gazdira váró kutya vagy macska életét is szebbé varázsolod.

Mint ahogy a fenti képen is látszik, a macsek örömmel részt vesz a mindennapi munkában, nemcsak heverészik, hanem aktív részese az irodai folyamatoknak.

Fotó: Tyron település

A rendőrök természetesen felajánlották, hogy aki tudja bizonyítani, hogy övé a cica, akkor visszaszolgáltatják a jogos gazdájának. Jelentkezők már így is akadnak bőven, akik szívesen hazavinnének egy hivatásos rendőrcicát.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik