Élet-Stílus

Büdös rókát talált otthon macskája helyett a brit nő

Hívatlan vendég hozta a frászt a brit Petts Woodra, aki egyik nap macskáját kereste szokott helyén. Az ablakra néző, konyhapult tetején lévő cicaágyban nem kiskedvencét találta, hanem egy városi róka nézett vele farkasszemet, aki elmondása szerint rendkívül bűzlött.

„Hajnal négykor engedtem ki a macskát a konyhaablakon, aki a tetőn ment ki a kertbe. Hatig aludtam tovább. Amikor lejöttem az emeletről, és a konyhán keresztül a fürdőbe tartottam, az ablakban hatalmas fülekre lettem figyelmes, és úgy gondoltam: azok nem macskafülek. Ezért felkapcsoltam a fényeket, és megnéztem, mi van a macskaágyban – egy róka volt.”

A helyzetet tovább bonyolította, hogy a vendéget nem tudta egykönnyen távozásra bírni, az ragaszkodott a kényelmes fekhelyhez.

A cicaágy jogos gazdája is rossz szemmel nézte a dolgot, az ablakon kívülről szemlélte az esetet, míg be nem engedte gazdája. Utána próbálta kiharcolni helyét harcias fújással, de a vörös állatot ez sem tántorította el, végül az ágy rázásával sikerült elüldözni a rókát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik