Élet-Stílus

Cipőt dobott piacra a Jägermeister

Egy kis képzavarral élve: gondolhatnánk, hogy a cipész maradjon a kaptafánál, vagyis a Jägermeister csinálja továbbra is azt, amihez ért, vagyis gyógynövényekből likőröket, de mikor ránézünk a KangaROOS “jégeres” kiadására, akkor egyáltalán nem érezzük azt, hogy ez egy rossz együttműködés volna. Íme, a cipő:

This is it. Find our @jaegermeisterde collab INSTORE FIRST (12p.m. CET) and remainig pairs ONLINE (2p.m. CET), DEC. 16th, at @43einhalb @acribik @afewstore @alteschuleshop.de @asphaltgold_sneakerstore @bm_plus @crispbln @flaggship @gloryholeshop @hhvurbanfashion @no.10_store @monox_sneakerstore @overkillshop @sapatostore @schacht2 @schrittmacher_shop @sneakrs_store @solemate @_slft_ @_suppa_ @thegoodwillout #jagermeister #jaegermeister #collabo #kangaroos #roos #sneaker #sneakers #kicks #madeingermany #handcrafted #handmade #klekttakeover #klekt #sneakerfreaker #sneakerheads #praisemag #sneakersmag #hypebeast #highsnobiety #complex #sneakernews #nicekicks #solecollector #sneakerfiles #sneakerholics #womft #kicksonfire #shoeswithpockets #backtotheroos

A post shared by KangaROOS (@kangaroos) on

Az persze továbbra is kérdés, hogy a két márka hogyan kapcsolódik egymáshoz, de abban biztosak vagyunk, hogy a célközönség létezik, legalábbis az aktív jégerfogyasztó részről egészen biztosan.

A cípő amellett, hogy jól néz ki, magán viseli a Jägermeister külső jegyeit: a narancs-zöld szín, a nyelven olvasható 56-os szám (ennyi gyógynövényből készül a Jéger), és az arany logó mind egyedivé teszik KangaROOS cipőjét. Bár a szarvas és a kenguru egy lábbelin kicsit furán hathat, összességében egyáltalán nem hordhatatlan a Jégercipő.

A cipőt december 16-tól lehet kapni a KangaROOS németországi viszonteladóinál, JägeROOS néven kell keresni.

A kérdés már csak az, hogy ti hordanátok-e.

Konbini

Ajánlott videó

Olvasói sztorik