Élet-Stílus

Nem kér a hírnévből „Szörnyella Jolie”

Aki látta, biztosan nem felejtette el Sahar Tabart. Aki nem, annak eláruljuk, hogy ő egy 19 éves iráni lány, aki állítólag 50 plasztikai műtétet végeztetett el magán, hogy minél jobban hasonlítson bálványára, Angelina Jolie, amerikai színésznőre, de valójában egy zombira hasonlít leginkább.

Bár az iráni „Szörnyella Jolie” valódiságában, az Instagramon megosztott fotói ellenére is nehéz hinni, a lányról szóló cikkek egy hete ellepték az internetet. Tabar erre zárttá tette Instagram-profilját, vagyis a fotóit csak az általa jóváhagyott követői láthatják.  Nekik a lány azt írta, fele sem igaz annak, amit róla írtak.

Először is, valójában így néz ki.

Fotó: Instagram / sahartabar_official

Másodszor pedig koránt sem volt 50 plasztikai műtétje, nem is érti, hogy honnan szedték ezt a számot. Hozzátette, hogy a világszerte elterjedt fotóin, a zombiszerű kinézet nem a sebész szikéjének, csak a sminknek köszönhető. Mindazokról, akik gúnyos kommenteket írtak a fotói alá, úgy gondolja, hogy csak irigyek. Sorait azzal zárta, hogy a maga részéről nem vágyik hírnévre, így arra kért mindenkit, hogy hagyják békén.

(via ViralSquare)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik