Élet-Stílus

Nem csak a férfiak, a kutyák is állandó nemi izgalomban vannak az ír faluban, ahol Viagrát gyártanak

Kezdenek kiborulni egy kis ír falu lakói, egy közelben működő gyógyszergyár miatt. A helyiek azt mondják, nem tudnak már nyugodtan sétálni a saját településükön, mert a Viagrát is előállító üzem gőzeitől állandó merevedésük van a férfiaknak, de még a kan kutyáknak is.

A Pfizer már két évtizede gyártja legendás kék tablettáit a Corkban fekvő Ringaskiddy mellett. A falusiak szerint, nem is lenne rossz az üzemből terjengő ingyenes „szerelemgőz”, de állandóan, azért egy kicsit sok.

Debbie O’Grady, egy helyi kocsma pultosa azt mondja, mindenki tudja, hogy elég egy szippantás a levegőből, és a férfiak máris akcióra készek. Sadie, a lány özvegy édesanyja kifejezett áldásként tekint a szerelemgőzre, mert saját bevallása szerint, elég kacér a természete.

A Pfizer többször tudatta már közleményben, hogy a szerelemgőz nem más, mint jópofa helyi legenda, semmiféle vágykeltő anyag sem kerül a levegőbe az üzem környékén.

Fiona Toomey, pszichiátriai nővér nemrég tért vissza a faluba, miután öt éven át az Egyesült Államokban dolgozott. Azt mondja, az tagadhatatlan, fura dolgok zajlanak a településen, de ő sem hiszi, hogy mindezt a gyógyszergyár gőze okozza. Meggyőződése, hogy a kezdetekkor, amikor még nem volt annyira szigorú a szabályozás, az üzem a falu egész ivóvízkészletét megfertőzte Viagrával.

(via Irish Post)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik