Élet-Stílus

Véletlenül egy ártalmatlannak látszó, de nagyon illetlen képet küldött az anyjának egy srác

A 22 éves Maison Wallance nemrég találkozott élete szerelmével. Két hónappal ezelőtt találkoztak a fiú kedvenc bárjában, azóta szinte elválaszthatatlanok. Az ügy annyira komoly, hogy a fiú már az anyukájának is bemutatta Meghant.

A fiú azt mondja, a két nő szerencsére nagyon jól kijön egymással, ami fontos, hiszen neki nagyon szoros a kapcsolata az anyjával. Minden tökéletesen alakult, mint a mesében.

Egészen addig, amíg egy nap Wallance anyja felhívta a fiát, és megkérte, hogy keressen elő egy pólót, amit korábban tőle kapott, amire fel van írva a fiú vezetékneve. Amikor este hazaért, a Maison meg is kereste a pólót, aztán lefotózta, hogy elküldje a képet az anyjának.

A fotón rajta volt Meghan is, aki aznap korán bújt a takaró alá. A srác úgy érezte, a szerelme egyszerűen túl szép ahhoz, hogy magának tartsa meg a képet, ezért meg is osztotta a Twitteren.

„Azért készítettem a képet, hogy tudassam anyukámmal, megtaláltam a pólót, amit tőle kaptam, de Meghan túl jól néz ki ahhoz, hogy ne posztoljam.”  – írta.

Nem sokkal később a srác egyik barátnője így válaszolt:

„Tudom, hogy meg fogom bánni, amint rákérdezek, de mi az a kötél?”

Hoppá!

Akkor Maison is észrevette, hogy egy olyan fotót küldött el az anyjának, amin a barátnője egy ágyban fekszik, amiben nemrég, szemmel láthatóan kikötözős játék zajlott. A képet ráadásul a Twitteren is megosztotta, így hamarosan tízezrek viccelődtek a sztorin.

Lehetséges azonban, hogy a srác anyja nem is vett észre semmit. Wallance telefonja ugyanis így továbbította a képet.

Fotó: Maison Wallance

Vagyis a mama csak akkor látja meg a kötelet, ha rákattint a képre. Wallane a BuzzFeednek azt mondta, ez valószínűleg soha sem fog megtörténni. Ha mégis, igyekszik majd minél hamarabb úgy tenni, mintha az egész meg sem történt volna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik