Élet-Stílus

Összetört az anya, akinek azért halt meg az újszülött fia, mert karjaiban a kicsivel aludt el

24.hu
24.hu

2017. 11. 24. 16:59

Gondos, szerető anya az angliai Hullban élő 24 éves Chelsea Love. Nyolcnapos fia mégis az ő hibájából halt meg. Leo egy babaszékben ült, amikor Chelsea látta, hogy a kicsi pillanatokon belül elalszik, ágyba akarta fektetni.

Fölvette a kisfiút, aztán, hogy még egy kicsit ölelgesse, leült vele a kanapéra. Néhány pillanat múlva a baba, és az anyja is álomba merültek. Chelsea öntudatlanul aludt, egészen addig, amíg a férje, Leo apja üvöltve felébresztette. A férfi teljesen elfehéredett, amikor meglátta, hogy a kisfia teljesen elkékült az anyja karjában.

A kisfiúhoz azonnal mentőt hívtak, és sikerült is újraindítani a szívverését, a kórházban azonban kiderült, hogy súlyos agykárosodást szenvedett az oxigénhiány miatt. Nem sokkal később Leo szülei meghozták életük legnehezebb döntését. Lekapcsoltatták a kisfiút életben tartó gépeket.

Leo a házaspár második gyermeke volt, a kislányuk, Scarlett kétéves. Charlotte elmondta, hogy mindhárman nagyon boldogok voltak, amikor megtudták, hogy egy kisfiú is érkezik a családba. Úgy érezték vele lesz teljes a család.

Az anya arról is beszélt, hogy a fia halála mellett azt is fel kell dolgoznia, hogy mindenki, aki megismeri a történetét, őt hibáztatja a kicsi haláláért. Ennek ellenére nem rejtőzködik, hanem kiáll a világ elé, hogy felhívja az emberek figyelmét a veszélyre. Reméli, hogy a kiállásának köszönhetően másoknak nem kell majd átélniük azt, amin ők keresztülmentek.

(via The Sun)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2011. október 3.
Ipari alpinisták dolgoznak a Petőfi híd budai hídfőjénél található Zöld Pardon egyik bejáratának bontásán. Az újbudai önkormányzat képviselő-testülete lakossági panaszokra hivatkozva döntött úgy, hogy nem hosszabbítja meg a Zöld Pardon október 31-én lejáró közterület használati szerződését, ezzel 13 éves működés után jelenlegi helyén bezárásra ítélte a szórakozóhelyet. A Zöld Pardonnak október 31-ig kell elhagynia a Goldmann György teret.
MTI Fotó: Kallos Bea
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.