Élet-Stílus

Két hét után el akar válni férjétől egy nő, mert a férfi csinál minden házimunkát

Az egyiptomi nő nem tudja elviselni, hogy férje mindent elvégez helyette.

“A férjem egy háziasszony. Két éve ismerem és szeretem, de utálok vele élni” – mondta el az egyiptomi sajtónak egy 28 éves nő, aki azért adott be válókeresetet férje ellen, mert a férfi magára vállalja az összes házimunkát. És feleségének nem engedi, hogy bármilyen ház körüli munkát elvégezzen.

Az egyiptomi sajtóban csak Samar M. néven említett nő a beszámolók szerint már két héttel az esküvő után megunta a férfit, és a válás mellett döntött. Elmondása szerint a 31 éves Mohammad S. minden idejét otthon tölti, mert ruhaüzleteiben a beosztottak mindent elvégeznek.

A férfi a feleség elmondása szerint mos, főz, takarít és még a vasalást is magára vállalta. Amikor ezt elpanaszolta neki, a férfi közölte, ha a házában akar élni, akkor követnie kell a szabályokat. “Csak ülök egész nap, és nézem miközben boldogan végzi a dolgát” – mondta a nő.

A feleség egy kairói bíróságon nyújtotta be a válókeresetet, vállalva, hogy visszaadja a házaságkötéskor neki adott adott hozományt is. Az ügyben még nem született döntés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik