Élet-Stílus

Kihűlés ölte meg az alvás közben magát három ventillátorral hűtő férfit

A thaiföldi férfi nem gondolt arra, hogy reggelre nagyon le fog hűlni a levegő.

Kihűlt és alvás közben meghalt egy 44 éves férfi a thaiföldi Chaiyaphum tartományban, miután lefekvéskor három ventillátort irányított magára – jelentette a Nation című thaiföldi lap. A beszámoló szerint a férfi nem számított arra, hogy a területen reggelre nagyot szokott esni a hőmérséklet, és ráfújt hideg levegő már túl nagy terhet rótt a szervezetére.

Sobthawee Boonkua előző héten, csütörtökről péntekre virradó éjszaka halt meg, miközben bátyja házában aludt. A testvér elmondása szerint a férfi azért költözött hozzájuk, hogy segítsen ellátni 86 éves, betegeskedő édesanyjukat.

A férfi holttestét megvizsgáló igazságügyi orvosszakértő megállapítása szerint Boonkua halálát hipotermia okozta, mert a teste nem tudta elviselni a hirtelen támadt hideget, és sokkot kapott – írta a Nation.

Saravuth Boonkua elmondása szerint öccse teljesen egészséges volt. Szerinte testvére nem tudta, hogy a Thaiföld középső északkeleti részén található Chaiyaphum tartományban esténként nagyot szokott esni a hőmérséklet, amikor három ventillátort is magára irányított, hogy egy jót tudjon aludni.

(A kiemelt fénykép illusztráció. Fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik