Élet-Stílus

Esküvő volt a szívműtét előtt álló ötéves kislány kívánsága

Sophia rövidke élete nagy részét kórházban töltötte.

Sophia Chiappalone 5 éves, és a negyedik nyitott szívműtétje előtt áll.

A connecticuti Meridenben lakó kislány súlyos szívproblémákkal született, és eddigi nem túl hosszú életének jelentős részét kórházban töltötte. Három nyitott szívműtéten esett át hartfordi kórházban, és most a bostoni gyerekkórházban kezelik, ahol januárban újabb operáció vár rá.

Anyukája, Kristy addig is mindent megtesz, hogy Sophia a lehető legtöbb boldog pillanatot élhesse át; nemrég meg is kérdezte tőle, hogy mire vágyik a legjobban. Aquaparkba menne? Játékokat szeretne?

De Sophia vágya teljesen más volt: azt mondta, szeretne hercegnő lenni, és feleségül akar menni legjobb barátjához, Hunterhez.

Az anyuka beszélt a kisfiú szüleivel, és megszerveztek egy esküvői fotózást. Sophiának beszereztek egy – eredetileg koszorúslányoknak készült – menyasszonyi ruhát, és családi barátjukkal, egy fotóssal elmentek egy parkba, ahol fantasztikus képek készültek az ifjú párról.

Sophia anyja az ABC Newsnak elmondta: nem tudott közben nem arra gondolni, hogy lehet, hogy ez volt az egyetlen alkalom, amikor esküvői ruhában látta a kislányát, de közben természetesen reménykedik benne, hogy Sophia szervezete továbbra is megküzd majd a betegséggel.

 

Kiemelt fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik