Élet-Stílus

Letépte klienséről, majd lenyelte az óvszert egy prosti, hogy átverje a rendőröket

Egy gyógyfürdőn ütöttek rajta a rendőrök Vietnamban. Az ázsiai országban, bár illegális, virágzik a prostitúció. Egy Dang nevű, 48 éves örömlány épp egy klienssel volt egy első emeleti szobában, amikor meghallotta, hogy egyenruhások nyomulnak be a bejárati ajtón.

A nő gyorsan kapcsolt, letépte az óvszert a klienséről, hogy ne legyen ellene bizonyíték. Két dologgal azonban nem számolt. Egyrészt, hogy nem a kliensével együtt hallgatták ki, a Yao nevű férfi pedig mindent bevallott. Másrészt pedig az óvszer csomagolása ott maradt a szoba padlóján, amit a detektívek természetesen megtaláltak.

A nőt kórházba vitték, ahol a röntgen egy sötét árnyékot mutatott a mellkasánál. A nyomozók szerint a lenyelt óvszert. Az orvosok azt mondták, a nő hatalmas kockázatot vállalt, mert ugyanakkora esélye volt arra, hogy a gumi megakad valahol az emésztő-, vagy a bélrendszerében, és meg kell operálni, mint arra, hogy megemészti az óvszert.

A bizonyíték megsemmisítésével nem tudták megvádolni Dangot, a lenyelt óvszer ugyanis soha nem került elő. Prostitúcióért azonban elítélték őt, a kliensét, és még egy örömlányt a gyógyfürdőből. A büntetésük mértékét nem hozták nyilvánosságra a hatóságok.

(via Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik