Élet-Stílus

Egymillió dollárt költött magára a transznemű srác, hogy úgy nézzen ki, mint egy Barbie – FOTÓ

Jason Torres az Egyesült Államokban, New Jersey-ben születetett. A fiatal fiú már gyerekkora óta érezte, hogy más, mint a többiek. Nem ugyanazok a dolgok érdekelték, mint a társait. Míg a többiek sportoltak, vagy bicikliztek, addig Jason sminkelt és műkörmöket ragasztott fel.

A fiatal fiút ezért az iskolában rengeteget bántották, sokszor megalázták, megverték. A szidalmazások egy idő után mindennaposak lettek. Jasont eleinte csak ugratták a lányos külsejével és a bizarr stílusával, de aztán úgy eldurvult a helyzet, hogy a srác már iskolába sem akart menni többet.

Jason tiniként a saját útját keresve botlott bele a helyi tansznemű közösségbe. A vékony, nőies alkatú fiú hamar otthonra talált.

19 évesen aztán nagy elhatározásra jutott: elvégeztetett magán egy átalakító műtétet, így Jasonből végleg Nikki lett. Egészen pontosan Nikki Exotika, mivel addigra a fiatal transz fiú már közel került a felnőtt szórakoztató iparhoz. Nikki sztriptízbárokban lépett fel, táncolt és vetkőzött is.

A most 35 éves nő hatalmas utat járt be, elképesztő mennyiségű műtétet végeztek el a testén, hogy elérje a kívánt kinézetet. Ezek a beavatkozások nem voltak épp egyszerűek, fájdalom -és kockázatmentesek és olcsók sem. A több mint 20 év alatt elvégzett műtétek költségeit összeszámolva elképesztő összeg jön ki:

Nikki közel egymillió dollárt költött el magára, hogy végre önmaga lehessen.

A beavatkozások listája elképesztően hosszú, van olyan testrésze, ami miatt többször is kés alá kellett feküdnie. Az orrát háromszor, a melleit kétszer szabatta át, de műtéti úton el lett távolítva az ádámcsutkája is.

Soha nem szép, vagy aranyos akartam lenni, hanem mindig is elképesztően szexi.

idézi a Mirror a nőt, aki részletesen is elárulta, pontosan milyen műtéteket végeztek el rajta és hogy mi mennyibe került. Aki kíváncsi a teljes listára, az itt tudja megtekinteni.

Nikki egyébként azt is elárulta, hogy jelenleg azon van, hogy megtalálja a hozzá illő férfit, akit gyakorlatilag úgy képzel el, mint egy élő Ken babát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik