Élet-Stílus

Alig bírták visszafogni a turistát, aki mobilja után akart ugrani egy sétahajóról – videó

A kínai nő éppen fotókat készített, amikor a telefont beleejtette a vízbe. Azonnal utána akarta vetni magát.

Teljesen elvesztette az eszét egy kínai nő, miután sétahajózás közben véletlenül beleejtette a mobilját egy tóba, és utána akart ugrani. A telefon elvesztése miatt hisztérikusan sikítozó nőt a hajó legénysége és néhány utastársa akadályozta meg abban, hogy utána vesse magát szeretett kommunikációs eszközének. A jelenetről naná, hogy mobiltelefonos felvételt készült.

Az eset a Kína egyik híres turistalátványosságának számító Erhai-tavon történt. A 250 négyzetkilométeres tó a hetedik legnagyobb kínai tó. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a víz hét méter mély azon a részen, ahol a nő telefonja beleesett a tóba.

A csak Liu néven említett nő azt állította, hogy fontos dokumentumok voltak a telefonján, és azért akart utána ugrani az Erhai No1 nevű sétahajó negyedik emeletéről. Szerencsére a hajó legénységének végül sikerült lenyugtatnia a nőt és megakadályzták, hogy a mélybe vesse magát.

A hajótársaság még azt is megtette, hogy egy kisebb hajót küldtek ki a helyszínre, hogy megkeressék a telefont, de ne jártak sikerrel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik