Élet-Stílus

A legbunkóbb átverés áldozata lett egy angol lány

Amszterdamba utazott Angliából a 24 éves Sophie Stevenson, hogy találkozhasson a sráccal, akiről azt gondolta, hogy a pasija lesz.

A lány és a 21 éves, holland Jesse Mateman augusztusban ismerkedtek meg, amikor mindketten Barcelonában nyaraltak. Úgy tűnt, jól megértik egymást, együtt töltöttek egy éjszakát, majd a hazautazás után is tartották a kapcsolatot.

A Staffordshireben, egy bár üzletvezetőjeként dolgozó Sophie, félretett egy kis pénzt, hogy meglátogathassa a fiút Amszterdamban. Megbeszélték, hogy Jesse várni fogja a lányt a reptéren, ám miután landolt a gépe, Sophie hiába kereste a srácot a tömegben.

Az egyre nyugtalanabb lány üzenetet írt a fiúnak. Már a hoteljében volt, amikor megkapta a választ, amitől teljesen összetört. A srác azt írta neki, hogy eszében sincs vele találkozni, az egész csak vicc volt, a „pull the pig” nevű átverést játszották a haverjaival, aztán minden csatornán letiltotta a lányt.

Fotó: Facebook

A gonosz játék lényege, hogy egy csapat fiú megegyezik, hogy bulizás közben a legkevésbé vonzó, kövér lányokkal fognak flörtölni, és megpróbálják fölszedni őket. Aztán megszavazzák, hogy melyiküknek sikerült a legcsúnyább lánnyal összejönni, az a nyertes.

Sophie Stevenson 350 fontot (valamivel több mint 120 ezer forintot) költött az utazásra. Miután kiderült, hogy egy rosszindulatú tréfa áldozata lett, mindent átszervezett, és másnap, az első géppel hazarepült.

A lány történetéről a The Sun című brit bulvárlap számolt be, akik megpróbálták megkeresni Jesse Matemant is, ám a fiú egyetlen kérdésükre sem volt hajlandó válaszolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik