Élet-Stílus

Ingyen akart enni az éttermekben, ezért üvegszilánkokat tett ételébe, és meg is rágta azokat

A floridai nő egymás után vágta át a vendéglőket, de elkövetett egy nagy hibát.

Csalás vádjával indítottak eljárást egy 31 éves floridai nő ellen, aki legalább 9 étteremben evett ingyen, miután üvegdarabokat rakott az ételébe, és után panaszt emelt – jelentette a helyi sajtó. Kaitlyn Murphy a rendőrség közlése szerint üvegdarabokkal a zsebében ment be az éttermekbe, és akkor rakta azokat az ételbe, amikor már szinte mindent megevett.

A nő módszere jól működött – egy ideig. 12 nap alatt 9 vedéglőben játszotta el a trükköt, amit egyes esetekben azzal tett még hihetőbbé, hogy megvágta a saját száját. Azonban elkövetett egy nagy hibát, ami végül a lebukásához vezetett. Csak Stuart városában, és annak környékén választott éttermeket, és a kis közösségben hamar híre ment az eseteknek.

“Sok étteremtulajdonos és éttermi dolgozó ismeri egymást”, és a üvegszilánkos nő híre hamar terjedni kezdett közöttük – mondta el egy rendőrtiszt a WPTV híradójának. A nő különösen azután lett gyanús, hogy olyan vendéglőkben is csalt, ahol nincsen üveg sem a konyhában, sem az asztalokon, és érthetetlen volt, hogy kerülhettek a darabok az ételbe.

A helyi rendőrség a Facebook-oldalán tette közzé a nőről készült térfigyelő kamerás felvételt, és egy bejelentő azonosított. Murphy végül önként jelentkezett a rendőrségen. A nő azt állította, az izgalom hajtotta, de azt is elismerte, hogy nem igazán volt pénze éttermekbe járni. És azt is, hogy az ötletet egy ismerősétől kapta, akivel együtt volt elvonón.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik