Élet-Stílus

Rendőr sem tudta leállítani az autóban szexelőket

„Ne, tesó!”

Bailey Puttkemeryt és Emily Scottot rajtakapták szex közben. Ez önmagában nem lenne hírértékű, bár a 21 éves wisconsini fiút és 20 éves barátnőjének aktusát nem a szülők szakították félbe, hanem a rendőrség.

Ja, és a szex egy parkoló autóban történt.

La Crosse városában október 2-ára virradó hajnalban egy nő bejelentést tett a rendőrségen, hogy zavarja egy utcán álló autóból kiszűrődő zaj. A helyszínre érkező járőr szeme elé meglehetősen tipikus látvány tárult: bepárásodott szélvédők, ütemesen mozgó autó, mindehhez félreérthetetlen zajok (igen: nyögések) társultak.

A legszebb nem ez a sztoriban, hanem, ami ezután történt: Bailey Puttkemery nem akarta abbahagyni.

A rendőr kinyitotta a járművet, ahol meztelen fiatal párt talált, akik remekül szórakoztak. Felszólította őket, hogy hagyják abba, amit csinálnak, a férfi azt mondta:

Ne, tesó, épp dugni próbálok!”

A járőr rájuk csukta az ajtót, de miután öt percig nem jött elő senki a kocsiból, arra a következtetésre jutott, hogy a fiatalok ott folytatták, ahol korábban – miatta – abbahagyták.

Végül ki kellett rángatni őket a kocsiból, amire a 21 éves Bailey Puttkemery rendkívül ideges lett, elmondta, hogy a rendőr „akadályozza őt”, és hozzátette:

Férfi vagy. Ezt meg kellene értened. Az Oktoberfest hétvégéje van!”

De a járőr nem értette meg. Bailey Puttkemeryt és Emily Scottot közszeméremsértés vádjával letartóztatták; ám vélhetően nem indul ellenük eljárás.

La Crosse megyei sheriff hivatala

 

(lacrossetribune.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik