Élet-Stílus

A McDonald’s bohócainak öltözött huligánok rohantak le egy Burger Kinget

A McDonald’s kabalafiguráinak öltözött huligánok rontottak be, szeptember 23.-án, a Bristol-csatorna déli partján fekvő Minehead egyik kis Burger King étteremébe. A helyi, 45-55 év közötti férfiakból verbuválódott csapat, egy angol focimeccsekről ismert szlogent skandált:

You are shit, you know you are!

Magyarul: „tudjátok, hogy szarok vagytok”. A Burger King alkalmazottai megdöbbenve, majd nevetgélve néztek, semmilyen atrocitás, még szóváltás sem történt. Nici Jones, egy óvodai gondozónő épp a hamburgerezőben volt, amikor a bizarr eset történt. Szerencsére elég hamar magához tért az első meglepetéséből ahhoz, hogy eszébe jusson egy videót készíteni a telefonjával.

„Miközben a sorunkra vártunk, meghallottuk a hátunk mögül a kántálást, aztán a sok Ronald McDonald már bent is volt. Nyolcvanas évek hétvége volt akkor a városban, gondolom azért voltak a férfiak jelmezben. Szerintem nem tervezték el előre, hogy a Burger Kingbe is benéznek majd, csak épp az étterem mellett vezetett el az útjuk, és amikor meglátták, valaki kapcsolt, hogy mekkora viccet lehetne ebből csinálni” – nyilatkozta a brit Metrónak a szemtanú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik