Élet-Stílus

Puszta kézzel ölt meg egy hétméteres pitont egy indonéz biztonsági őr

„Megpróbáltam elkapni, de megharapta karom, birkózni kezdtünk, életre-halálra” – kezdett bele a történetébe a kórházi ágyán fekvő Robert Nababan. Az indonéz biztonsági őr azonban nem mesélhette el, hogyan ölt meg puszta kézzel egy hétméteres kígyót, mert a családja kiparancsolta az újságírókat a kórteremből.

Így csak annyit lehet tudni az esetről, hogy Nababan, aki biztonsági őr Riau tartomány egyik pálmaolajüzemében, a mopedjén tartott hazafelé a munkából, amikor észrevette, hogy két ember nem mer továbbmenni az úton, mert ott fekszik keresztben egy óriáskígyó. A férfi megállt, hogy segítsen, ám rosszul mérte fel az erőviszonyokat.

A hiba ellenére, Nababannak valahogy mégis sikerült legyűrnie a hüllőt, azt azonban nem tudni, hogyan ölte meg, és azt sem, hogy meddig tartott a küzdelem. A férfit súlyosan kimerülve, a karján durva harapásnyomokkal szállították kórházba. Az kígyó tetemét a férfi falujában tették közszemlére.

A helyi média megjegyzi, hogy Nababan vagy nagyon komoly harcos, vagy nagyon szerencsés, hiszen márciusban egy hasonló méretű piton gyomrában találták meg egy eltűnt férfi holttestét.

(via: Metro)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik