Élet-Stílus

Bénán ujjazol és még csak nem is tudsz róla

A csiklót kihagyva, egy ujjal csinálni, azt úgy mozgatva, mint ahogyan a pénisz ki-, és behatol a női testbe, kevés nőnek izgató.

A szex fenomenális lehet, ha a női nemi szervnél kint és bent is elegendő és megfelelő a stimulálás. Ehhez finom egyensúly szükséges az ujjak és a női test játékában. Azonban az egy ujjal való ujjazás, ami pusztán mechanikusan ki és be csúszik a hüvelyben, utánozva a pénisz mozgását, ritka esetben elég bármelyik nőnek is.

Miért feledkezel el az előjátékról?
Az előjáték a csókkal induljon, ne a nemi szervek azonnali ingerlésével.

Az ujjazás témáját a Broadly Vice magazin jelentette meg, több nőt is megkérdeztek a témában, és sokan meglepő módon egyáltalán nem értik az ujjazás fontosságát a szexben. Egyikük például azt nyilatkozta, hogy bár imádja, ha a nemi szerve külső részeit simogatják, de ha az ember valaha is szexelt már életében, akkor tudja, mi a különbség az ujjazás és a szex között, így aztán értelmetlenné válik az ujjazás. Egy másik nő pedig azt nyilatkozta, hogy az ujjazást a tinédzserek csinálják főleg, ő pedig már felnőtt nő, miért is kellene, hogy a repertoár része legyen?

A csikló kihagyásával, több ujj nélkül, pusztán egy darab ujjal, csak és kizárólag egyféle mozdulattal a hüvelyben matatni egyike azoknak a hibáknak, amiket a szexben el lehet követni.

Valószínűleg azok a nők, akik ennyire elítélően nyilatkoznak a témáról, nem éltek át pozitív élményt, olyan pasikkal találkozhattak, akik elkövették ezt a hibát. Pedig lehet ez jó, sőt, kell is, hogy része legyen a szexuális életnek. Különösen olyan élethelyzetekben, amikor betegségek vagy egyéb okok miatt nem lehetséges a pénisszel való behatolás a hüvelybe. A titok semmi más, mint a másikra való odafigyelés és a kommunikáció: sohasem ciki megkérdezni szex közben:

Ez jólesik neked?

Amit mindenképpen érdemes próbálgatni

Vannak olyan trükkök, amikre érdemes odafigyelni. Ilyen az, hogy a női test megfelelően felkészült legyen akkor, amikor az ujjazásra sor kerül. Ennek első jele, hogy a nő oda fogja feszíteni a csípőjét a férfi testéhez. A csókolózás és ölelkezés, a felsőtest simogatása után, amikor már a bugyi is lekerült, elkezdődhet a móka. A teljes szeméremdomb simogatásával kell kezdeni, körkörösen, az óramutató járásával megegyező irányba. Ez az az irány, ami mind a férfiak, mind a nők testén növeli az ingereket, ennek ellentéte pedig visszahúzza az izgalmakat. Ahhoz, hogy a nő megfelelően nedvesedjen, a teljes szeméremdombtól befelé haladva, körkörös simogatással a nagyajkakat majd a kisajkakat érintve, közben csókolózva, növelhető a test izgalmi állapota. Itt még a csiklót ki kell hagyni az érintésből, és vissza-vissza kell térni a kezdetekig: a szeméremdombtól a nagyobb körökkel haladva az egyre kisebb körökig, az óramutató járásával egy irányba. Ha a női test felkészült az ujjak vagy a pénisz befogadására, akkor azt már lehet érezni, ekkor megtörténhet a behatolás.

A csikló együttes simogatásával a behatolás elkezdődhet, ahogy az ujjakat kivesszük a hüvelyből, feljebb érve ingerelhető a csikló – természetesen ezt is az óramutató járásával egyirányba érdemes simogatni, nem erősen nyomkodni, hacsaknem az illető nő kifejezetten kéri az erős ingerlést. Az egyéni igényeket szem előtt kell tartani, vannak nők, akik az erősebb, durvább érintéseket kedvelik, és vannak, akiknek a finomabb simogatás is elég.

Amiket nem szabad

  • Nem foglalkozni azzal, mit kíván a nő, csak azt csinálni, ami a fejünkben van.
  • Az erotikus hangulat, az izgalmi állapot megléte nélkül nekiesni a nőnek.
  • Azonnal nyomkodni a csiklót, mindenféle előzmény nélkül.
  • Egy ujjat ki és be dugdosni, egyenesen tartva.
  • Kihagyni a csiklót a játékból.
  • Nyomkodni belülről a hüvelyt egy ponton, a G-pontot keresve, hátha meglesz.

Amiket szabad

  • Orális szex közben egy-két ujjal behatolni.
  • Az ujjakkal a gyere ide hívogató mozgást csinálni a hüvelyben. Ez finom simogatás legyen, teljesen kiegyenesített ujjakkal kezdve.
  • Felmelegíteni az ujjakat a behatolás előtt: akár csókolózás közben is nyugodtan tegyük a nő szájához, felmelegítheti, ahogy játszik a nyelvével a férfi ujjain.
  • Végül, de nem utolsósorban az egy, majd több ujjas izgatásnak nem az a célja, hogy mechanikusan ki és be járassuk az ujjakat, hanem az, hogy megfigyeljük, hogyan reagál a másik teste az érintésekre. Lehet ez egy jó játék is, figyelni, mikor mosolyodik el közben, mikor lesz teli szenvedéllyel a tekintete, a csókja, innen tudhatjuk, hogy jó az irány.

Szerzőnk korábbi cikkei ide kattintva találhatóak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik