Élet-Stílus

Apró keblű fehér kislányból lett a legnagyobb mellű fekete nő

Martina Big imádja, hogy „egyre afrikaibb”.

„Bár nem számított ilyen látványos eredményre, nagyon boldog, sőt szeretne tovább barnulni” – írtuk áprilisban Martina Bigről, akin akkoriban kezdett látszódni a rendszeresen használt otthoni szolárium, és a barnítóinjekciók hatása.

A német modell – korábban légiutas-kísérő – apró keblű fehér nőből Európa legnagyobb mellű embere lehet, aki ráadásul most már csokibarna.

A 29 éves nő 50 ezer fontot, azaz 17,6 millió forintnyi összeget költött a mellnagyobbításra,

ezzel nem más a célja, mint hogy a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerüljön, mint a leghatalmasabb cicik tulajdonosa.

Áprilisban azt írtuk, Martina Big (ugye a művésznév-választást nem kell indokolni?) rajongóit sokkolta a legújabb fotóival, júliusban a híres Hollywood-betűk előtt állva már a teljes átalakulásról számolt be:

„Legutóbb szőke hajjal és fehér bőrrel látogattam el ide, most már fekete nő vagyok afrohajjal.”

Még nyáron említette azt is, hogy a tervei között szerepel az arcának átalakítása (hogy afróbb jellegű legyen orra), valamint szeretné a fenekét (farpofánként 1,5 kilogrammos) implantátumokkal gazdagítani.

Szeptember 26-i bejegyzésében már ezt írja:

Nagyszerű érzés egyre afrikaibbnak lenni. Nagyon boldog vagyok”

– és láthatóan egyáltalán nem érti, hogy miért nem lesz attól afrikaibb, ha barnító injekciókat kap.

Alább egy rövid (de nagyon hosszúnak tűnő) videót tekinthetnek meg, amelyen Martina Big (az épp aktuális bőrszínnel és mellmérettel) arról beszél, hogy egyre híresebb, amióta egy amerikai showműsorban szerepelt. Megrázó felvétel következik egy német-angol vegyes nyelven beszélő szimpatikus hölgyről, akinek ráadásul nagyon kellemes, csilingelő, fülbemászó hangja van.

Kiemelt fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik