Élet-Stílus

19 emelet magasságban, vezetékeken lógva távozott a hotelből – videó

Sem az ötlet, sem a kivitelezés nem volt profi. Tériszonyosok ne nézzék!

Az interneten rengeteg life hack (életet megkönnyítő, pénztárcakímélő tanács) olvasható arról, hogyan élhetünk (utazhatunk, nyaralhatunk) olcsóbban, mint mások. Az ilyen helyeken sok hajmeresztő ötletre bukkanhatunk, de azért

akkora baromságot nem írnak sehol, hogy szállodából próbálj meg több száz méter magasban kimászni a szállodából, hogy megspórold a szoba árát.

Pedig Kínában, Kujcsou tartományban valaki így kísérelt meg távozni egy hotelből: a távközlési vezetékeken próbált átevickélni a szomszédos épületig, hogy ne kelljen kifizetnie a számlát.

Tette mindezt a 19. emelet magasságában,

ledöbbent szemtanúk sokasága előtt.

Nemcsak az ötlet volt rettenetes (a telefonkábelek közvetlen közelében magasfeszültségű vezetékek is voltak, így a lezuhanás mellett a másik alternatíva a halálos áramütés lehetett volna), de a kivitelezés is, így a két épület között rekedt férfit a tűzoltók szedték le a magasból, majd rendőrök vitték el.

Nem tudjuk, Kínában milyen büntetési tétel vonatkozik az ilyen idióta cselekedetekre, de nem kizárt, hogy a következő hónapokban a pókembernek nem lesz szállásproblémája, igaz, távozni sem tud majd a lakhelyéről.

Az esetről videót közölt a People’s Daily China; tériszonnyal élők ne nézegessék:

 

(Mashable)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik