Élet-Stílus

Megszoptatta a vádlott csecsemőjét “Kína legszebbb rendőrnője”

Miközben az anyuka a tárgyaláson volt, kislánya megéhezett. A teremőr segített neki. Az erről készült képeket milliók imádják.

 

Szívmelengető fotókat tett közzé egy kínai bíróság a közösségi odalán, egy teremőrként dolgozó rendőrnőről, aki megszoptatta az egyik vádlott kislányát. A négyónapos gyerek anyukája éppen a tárgyalásán volt, és a kicsire addig a teremőr vigyázott. Amikor a gyerek sírni kezdett, a rendőrnő rögtön tudta, hogy mit kell csinálnia. Enni adni neki.

Fotó:Weibo

A szeptember 23-án, a Jinzhou város egyik bíróságán lezajlott jelenetről a Hao Lina nevű rendőrnő egyik kollégája készített fényképeket, amit utána a bíróság hivatalos közösségi oldalán tettek közzé. A fotók gyorsan terjedni kezdtek, és helyi sajtó is felkapta azokat. A netezők imádták a képeket, és “Kína legszebb teremőreként” kezdték el dicsérni Hao Linát.

A beszámolók szerint a kislány anyukája könnyekig meghatódott a rendőrnő kedvességén és segítségén. A kicsit egyébként csak azután szoptatta meg, hogy előtte erre engedélyt kért az anyukától. Hao a helyi sajtónak szerényen nyilatkozva kijelentette: nem olyan nagy dolog ez, hozzátéve, hogy szerinte minden rendőr megtette volna ezt.

Fotó:Weibo

Ajánlott videó

Olvasói sztorik