Élet-Stílus

Szó szerint kipottyant a baba az utcán szülő kínai nőből – videó

A járókelők döbbentek nézték a villámgyors szülést.

Úgy tűnik, szeptember az utcán szülés hónapja Kínában. Egy hónapon belül már a harmadik hír érkezik egy nőről, aki a nyílt utcán adott életet kisbabájának. Most egy Jiangxi tartományban élő nő utcai szüléséről készült mobiltelefonos videó, ahogy szó szerint kipottyantja magából gyermekét – jelentette a Shanghaiist.

Az anyukánál egy piacon, bevásárlás közben indultak meg a szülési fájdalmak. Az egész szülés olyan váratlanul és gyorsan történt meg, hogy a nő még a nadrágját sem tudta teljesen letolni magáról, amikor az újszülött már ki is esett belőle.

A jelenetet több idősebb nő is döbbenten nézte végig, akik annyira meglepődtek, eleinte még segíteni is elfelejtettek. Végül aztán egyikük ellenőrizte, hogy a köldökzsinór nem tekeredett-e a kisfiú nyakára, egy idős hölgy pedig előbb egy kartondobozra rakta a földön fekvő gyermeket, majd alárakta az anyuka nadrágját.

A Huang Jiulian nevű nő ezután saját ruhájával letörölte az újszülött testét, majd elvágta a köldökzsinórt, míg a kihívott mentősökre vártak. Aztán el is kísérte az anyukát és gyermekét a kórházba, ahol megállapították, hogy a kisfiú és a nő is egészséges.

Szeptember elején szintén bevásárlás közben jött rá a szülés egy nőre a Hongkong szomszédságában fekvő Guangdong városban. Az anyuka a szülés után az egyik karjában a babával, a másik kezében pedig bevásárlószatyrával hazasétált.

Az utcán szült egy kínai nő, majd fogta a babát meg a bevásárlótáskát és hazasétált
Vírusként terjed a kínai neten az esetről készített, amatőr videó.

Előző héten pedig Hangcsou városban történt egy utcán szülés, miután robogózás közben folyt el egy kismama magzatvize.

Robogózás közben folyt el egy kínai kismama magzatvize
A nő az út szélén a járókelők segítségével hozta világra gyermekét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik